REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Viorel Ionescu

Viorel Ionescu

Replica API 14 septembrie 2018 | 00:00 929

Primarii din judeţul Constanţa au deprins metehne care fie te irită, fie te fac să zâmbeşti ironic! Ba nu deschid gura, să zică şi ei ceva, ba zic prea mult, dând nimic nu este sigur. Bunăoară, primarul de la Hârşova, Viorel Ionescu, a anunţat că demarează un studiu de fezabilitate pentru nu-ştiu-ce proiect. Păi, de la studiu până la aprobare, realizare proiect... e cale lungă, nene, mai mâncăm un mandat-două!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Beica de asta esti bun sa i sugi chilotii lui Nadrag ,bine ca ai recunoscut. Toata Harsova stia ca la maghernita ta erau antrunirile de betivi ai primariei.
0
0
Sa-I sugi ciorapii lui Fricatel,mai prostul satului
4
0
Cate slugi si lingai sa transformat orasul asta in 2 ani
14
0
Viorele mai ai 625 de zile si te intorci sa pazesti digul ca sa nu-l atace chitanii.
20
0
Acet doctor fricatel la omorit pe tata pe Costel Calin sa dus sal opereze de apendicita si a plecat intre patru scinduri era beat doctorul si opereaza in continuare mahmur si baut .sa plece dar sa raspunda pentru faptele lui
1
24
Toate sedintele PSD se vor tine numai la mine la chiosc sa vina toti consilieri si dl primar nadrag si gurgu sa mai facem citeva strategii de denigrarea primarului actual
1
22
Singurul primar care a avut curajul sa puna sechestre si sa darame casele la tigani. Singurul primar care a inceput asfaltarea dupa doar 2 ani de mandat si nu in ultima luna pentru a isi face campanie . Iar asta este doar inceputul. Latrati cat mai puteti.
0
20
Tudorele stai dracu in banca ta cu tot cu trepadusi tai ca eu voi candida si nu mai este loc si pentru tine
0
18
Luchiane mai maninci mult cacat ca te stim bine ce javra esti
2
14
Viorel cat de moral poti fi ca sa-ti angajezi finul in primarie? Organele sa se sesizeze si sa vada daca este adevarat ce spune cel care se da drept adi tanase.
22
0
viorele te astept iar la statia de epurare sa te invat cum se ciordeste
20
1
Pt Super-care sunteti voi aia cetateni cintiti; aia pe care v-a angajat in primarie fara examene sau ceilati care faceti mulgeti bani pt firmele voastre de la primarie !?!!
21
0
Auziti dragi harsoveni ce afaceri se fac! Ramane un mister cum se mai gandesc cativa oameni cu ochi de cal sa mai laude actualul edil.De fapt sun tot cei care au interes. SIMPLU.
36
0
Probe adi tanase nu vorbe !!
2
23
am facut scaunele de la generala 1 si miau cerut 16000 de lei parandarat si lui stoian pentru zugravit sa oferit 45000 de euro din care 20000 sai dea inapoi lui luci stancu trebuie sa stie lumea cu ce te ocupi
29
0
Hai sa initiem un protest in fata primariei organizare pe Facebook
45
1
Harsoveni treziti-va ca primar mai bun decat asta gasim dar medici ca familia Frecatel numai gasim in veci.
44
1
Pe cetateni nu ii deranjeaza ca sunteti bagati in comisii de disciplina dragi angajati platiti din banii nostri. Daca nu va faceti treaba o meritati cu varf si indesat. Astia de comentati asa de suparti se vede de la o posta cine sunteti. Ati dormit pe vremea lui Nadrag, acum treziti va.Nu va mai merge. Vorbiti voi aia care ati fost bagati pe vremea lui Nadrag cu spaga la spital?Tot neamul lui Beica si Nadrag e la spital. Nu uitam asa repede nu va faceti griji. Succes dle primar! Nu va lasati!
1
43
Sunt un om de nimic,un neica nimeni.Mi-am bagat oamenii mei peste tot si ii bag in comisii de disciplina pe cei ce indrasnesc sa ridice capul.Sunt o mizerie de om pentru acest oras.
41
0
priviti si cititi cu totii cum arata un lingau platit din banii nostri sa linga in cur un primar.mai baiatule mai usor ca te doare limba ori este elicie de elicopter.
40
1
Dupa cum vedeti, dle primar se pare ca functioneaza masurile pe care le luati. Suparatii isi varsa si ei naduful sub anonimat. Ma bucur sa vad ca ii puneti la punct. Nu cedati, noi cetatenii cinstiti va suntem alaturi. De un nazist are nevoie si Romania. Gata oameni buni cu dezmatul. Prea au fost lasati de capul lor. Succes!!! Nu ascultati gurile rele. Se vor umple cu venin si vor muri.
0
44
Esti dezaxat total.Esti o rusine ptr orasul Hirsova.Un om mai pervers si mai ordinar ca tine mai rar gasesti.Ma mir cum de te mai suporti tu singur si nu te bagi in comisia de disciplina,nazistule.
47
2
Draga Viorele , vei ajunge si tu la fel ca socrul tau . Atunci cand nu vei mai fi primar nu o sa mai ai curaj sa ne privesti in ochi. Stancu a avut o perioada de 8 ani in care nu prea il mai vedeai prin oras. Asta pt. ca a fost mandru de activitatea lui de vice. Toata rautatea ta si minciunile tale se vor intoarce asupra ta si familiei tale.
51
2
este o mare rusine pentru harsova acest primar.o sa intri in istorie ca cel mai spagar si mai prost primar atat tu cat si acolitii tai care se bucura de privilegii si sustinere din partea ta.locuitorii orasului sunt nemultumiti de tine si vei vedea in perioada urmatoare ce se va intampla.pana atunci la cat mai multi postaci.sper sa iti dai DEMISIA cat mai repede
57
3
Da mai proxenetilor, violatorilor si hotilor care vreti sa puneti mana pe oras o sa il sustinem pe baiatul asta. Mancati rahat cu sacul. Stati numai cu barfe, instigari, minciuni si agitatie. De cand isi da cu parerea un violator ca dan constantin despre harsova sau harsoveni. Asta care ii tine pe tigani in brate si le apara drepturile. Iesi cu tiganii tai din oras. I ai la bucuresti la tine.
8
49
Haideti toti harsovenii sa-l ajutam sa plateasca contravaloarea excursiei in SUA care i-a imputa-o Curtea de Conturi ca doar nu s-a dus la plimbare s-a dus pt. binele municipiului HARSOVA al nostru al tuturor.
29
17
Asta este abia inceputul, sa vedeti cand o sa apara furaciunile. Primaria Harsova a platit Studii de Fezabilitate ptr lucruri care nu vor fi facute nici in 1000 de ani....Doar sa ne pozam cu ele...
53
5
STAN DUMITRA , PRIMAR !
2
51
NUMAI CAND IL PRIVESTI,ITI DAI SEAMA CE NEBUN E....
51
4
Da. De 2 ani platesti.la aceasi firma SiLUAN, din comuna Daieni de Tulcea, sute de mii de EURO pe studii si analize...nimic concret..cate studii s au facut si ptr autostrazii.....
51
5
Bravo, Vio. Te stiu din copilarie si sa ramai acelasi ambitios. Ai reusit singur in viata pe propriile puteri si ai fost un copil fruntas si nu lasa pe jegosii astia sa mai puna mana pe orasul nostru. Daca era dupa voi milosilor care muriti de oftica, nu mai avea nici o saptamana de mandat. Comentati fira-ti ai dracu de jivine. Cu atat ati ramas. Plangeti dupa ciolanas. Tot nu v-ati revenit. V-a dat-o rau de tot primarul asta. V-a luat jucaria. Inca sunteti in sevraj.
9
56
konstantin si ticu te canta peste tot , ca cu ei nu ciordestii
60
4
Au trecut ls treaba postaci primarului
24
8
Mai ai 630 zile. Cum de ai comis-o cu excursia in America ca erai legist.Cu ce bani ai sa platesti excursia sau dai vina pe salariati. Daca e nevoie pun si harsovenii o cheta.
54
4
Eu ii doresc mult succes. Si ii transmit sa nu se lase batut. A reusit sa castige impotriva a doi fosti primari cu doua partide mari in spate PNL SI PSD . E normal sa fie basicati si sa arunce vorbe rele.Nu ne intereseaza ce spun unii care au interes sa castige iar. Cetateanul de rand e cinstit si nu se coboara nici sa jigneasca si nici sa injure.
8
54
Comenteaza toti prostii,analfabetii si bagatorii in seama. Toti cei care au ramas cu buza umflata si isi doresc revenirea strungarului. Ati inebunit? Iar Beica, iar Gazaru, iar astia care ne au intors zece ani inapoi? Uitam noi asa repede? Nuuu. Tineretu e la putere si trebuie lasat sa faca treaba. Se baga toti cacanarii sa isi dea cu parerea. Noroc cu anonimatul ca altfel va cacati pe voi.
6
56
Asta e treaba unui primar sa faca proiecte si sa dezvolte orasul. Sa ne aduca gazele sa fim si noi in randul lumii. Un mandat, doua, cate o fi., important e sa se faca. Nadrag si Chirita de ce nu au facut cate doua mandate?
10
57
Injurati, ca o sa va inghititi vorbele golanilor. Cine injura? Tiganul ala borat, mare consilier de primar care umbla cu minore si le face si copii. Aia care trebuie sa plateasca si nu mai sunt tinuti in brate de Nadrag, care a umplut orasul de tigani, de nu mai putem sa scapam de ei. Cine injura? Omul cinstit? Nu. Tot voi, o gasca de golani care ati vrut sa puna mana pe Harsova.
10
55
Esti o mare teapa. Cel mai injurat de cand exista institutia primar in harsova
59
11
De ce mai figurantule ai plecat pe banii nostri in america si canada.acum sa aduci bani de acasa la bugetul local.bine a facut curtea de conturi sa va saturati de bani si figuri pentru ca asta sunteti lingailor si imfometatilor.bani bani bani.
62
10
bai prietene. iti bati joc de aia de la locala. te vor fute in gura cat de curand. deja calistru ti-a dat-o in gura. zero baratii aia de ologu, severinusca si tomita ti-au umplut bugetul de atata activitae di partea lor.hmm ii bagam pe prostii ceilalti in comisii de disciplina. ba da prost esti . tu crezi ca poti face ce vrei? NIMIC NU RAMANE NEPLATIT!
81
9

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614