REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Viorel Ionescu îi închide gura lui Ionel Chiriță

Viorel Ionescu îi închide gura lui Ionel Chiriță

Replica API 18 ianuarie 2020 | 00:00 339

Primarul din Hârșova a postat, pe pagina sa de facebook, câteva rânduri în atenția locuitorilor. Viorel Ionescu atrage atenția să nu creadă dezinformările unora, în special cele transmise de adversarul său, Ionel Chiriță, referitoare la ce a făcut sau nu a făcut edilul în mandatul său, dorind, în același timp, să lămurească fiecare aspect. Una dintre ”plângeri” vizează cele heliportul.

”Heliportul, care i-a provocat atâtea insomnii aceluiași individ, nu este construit din taxele și impozitele locale și nu este doar o ,,banală placă de beton" de 20x20. O ironie jalnică! Prețul lucrării cuprinde atât documentația, avize, autorizații, cât și construcția acestuia. Se grăbește ca de fiecare dată. Vrea să îngroape în mizerie tot ce se naște în orașul acesta. Stadiul actual al heliportului nu este cel final. Mai sunt de achiziționat și alte echipamente cu care trebuie dotat. Domnul comandor Lupu Romeo, printre puținii din țară care poate să își exprime o opinie avizată (căruia îi mulțumesc pentru lămuririle date), i-a mai explicat unui alt ,,prieten" de-al lui Chiriță ce presupune realizarea acestui heliport. Toți nepricepuții își dau cu părerea sau cu presupusul, dar niciodată nu aduc argumente și nu îi întreabă pe cei avizați! Și dacă tot îi place să se joace pe internet, să verifice prețuri ale unor heliporturi (banalele plăci de beton, cum le numește) recent făcute în țară, care au valori de peste 1 și chiar 4 milioane de euro! Adică mult mai scumpe decât în Hârșova. Prețul lucrării, conform proiectului, a fost de 329.500 + TVA (atașez foto) iar la final a costat 320.466 lei + TVA... o economie de 9.034 lei + TVA... 10.750 lei... dar Chiriță nu știe să facă economii, ci să majoreze valoarea contractelor cu 50%, că permitea legea... plus împrumuturi de 5.000.000 lei (50 miliarde de lei vechi!!!) pe o perioadă de 15 ani, pentru care și astăzi hârșovenii plătesc rata lunară. Îl las pe Chiriță să ne spună cum a cheltuit banii. Dacă a uitat, îi voi reaminti eu, din evidențele contabile. Și îi voi mai reaminti, dacă a uitat, la ce preț a vândut terenul de sub șantierul naval, cum a încercat să vândă cinematograful la un preț subevaluat de aproape 7 ori, cum a cumpărat clădirea Multiservis ca primar (după ce a vândut-o ca patron) și a refăcut așa-zisul centru de bătrân la un preț de clădire nouă cu etaj... plus multe altele pentru care mai există documente în afară de cele care au dispărut din primărie”, a transmis Viorel Ionescu.

”Pentru orice nelămurire are cetățeanul Chiriță Ionel, programul de audiențe este lunea, de la ora 13. Celorlalți cetățeni le stau la dispoziție oricând”, îi transmite edilul, concluzionând că este ultima intervenție la comentariile lui Chiriță.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367