REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Lun., 15 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6791
21.4° Constanța Luni, 15 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6791
 

Viorel Ionescu: La Hârșova a fost o campanie mizerabilă, făcută de oameni pe măsură

Viorel Ionescu: La Hârșova a fost o campanie mizerabilă, făcută de oameni pe măsură

Virgil STOIAN 13 iunie 2024 | 00:00 1585

La Hârșova s-a decis în sfârșit cine este primar, fiind vorba despre Viorel Ionescu. Astfel, s-au renumărat voturile pentru funcția de primar după ce Biroul de Circumscripție Județeană Constanța a admis marți contestația depusă de candidatul PSD Tudor Nădrag. După renumărare, Viorel Ionescu a câștigat mandatul de primar, cu o diferență de 30 de voturi. Reporterii Replica au încercat să afle de la primarul din Hârșova cum a decurs campania, dacă au fost probleme în ziua alegerilor dar și care este proiectul lui de suflet.

Viorel Ionescu: La Harsova a fost o campanie mizerabila, facuta de oameni pe masuraViorel Ionescu

Viorel Ionescu crede că Nădrag a fost pus de Ionel Chiriță să facă sesizarea: „Nădrag a fost pus la înaintare de Ionel Chiriță, ca să facă sesizare. Înainte de sesizare era o diferență de 36 de voturi si acum a rămas 33. Nu am centralizat încă, dar cam asta e. A fost o campanie mizerabilă, făcută de oameni pe măsură. Au refuzat orice dezbatere publică, i-am chemat, i-am invitat să venim să discutăm proiecte, le-am dat posibilitatea să își prezinte și proiectele lor, ca să lumea să știe de ce să îi aleagă. Au refuzat și au mers pe aceeași direcție de dezinformare. Și Aura Bozdoacă s-a comportat la fel ca Nădrag.

Viorel Ionescu: La Harsova a fost o campanie mizerabila, facuta de oameni pe masuraTudor Nădrag

Primarul din Hârșova a declarat că, în ziua votării, ar fi existat „turism electoral“, alegătorii fiind plătiți și plimbați pentru a vota: „În ziua alegerilor ambele tabere au cărat, după ora 17:00 și până în ora 21:30, au cărat masiv oameni care au primit sume măricele pentru a vota. Nu pot ști cât au primit, însă se vehiculează că ambele tabere ar fi cheltuit o sumă destul de mare.

În încheiere, Viorel Ionescu speră să își ducă la capăt proiectele: „Acum continuăm proiectele, avem și alte proiecte în derulare. Vreau peste 4 ani de zile să am, cum am avut în acest mandat 12 proiecte finalizate din 13, peste 90% din proiectele din al doilea mandat încheiate. Am pus suflet în toate proiectele mele, dar vreau să construiesc un bloc P+8, pentru că este mare nevoie de spațiu locuibil. Aș vrea să fie pentru familiile normale, adică tineri care muncesc, dar nu își pot permite o locuință, pentru ca aceștia să rămână în Hârșova.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510