REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Viorel Ionescu, primarul din Hârșova, despre președintele executiv al Asociației Orașelor din România: AOR este apolitică, nu este SC CHIRIȚĂ SRL

Viorel Ionescu, primarul din Hârșova, despre președintele executiv al Asociației Orașelor din România: AOR este apolitică, nu este SC CHIRIȚĂ SRL

Replica API 23 septembrie 2019 | 00:33 644

Primarul din Hârșova, Viorel Ionescu, supărat pe Ionel Chiriță, despre care spune că umblă cu tertipuri pentru a câștiga voturi. Pentru că, da, candidează la primărie! Cu această ocazie, Viorel Ionescu le-a transmis cetățenilor un mesaj.

Viorel Ionescu

”Stimați cetățeni, nu cred că este cineva care să nu fi auzit de Chiriță Ionel. Cu toții știm ce a fost, cu toții vedem în ce s-a transformat. Parcă cerșind compasiunea semenilor, acesta a ajuns să se plângă de conspirații împotriva sa, de amenințări, de șantaj din partea primarului, angajaților din primărie și cetățenilor orașului pe care ii cataloghează ciraci, trepăduși, hoți, infractori, spunându-ne că îi este teamă de ce ar putea să pățească el sau familia sa, deși nu vrea să ne zică nici cine și nici cu ce l-a amenințat, nici de ce îi este așa de frică sau de ce nu face nicio plângere penală și continuă acest circ ieftin. Explicația este simplă: manipulare, minciuni și dezinformare, comportament duplicitar, pentru ca, în final, să ne spună ceea ce știa toată lumea, că va candida ca primar (- eu vă spun că nu o va face, deși îl rog, pentru că este un fricos! Este același fricos care în 2008 s-a retras în turul doi, de teama eșecului). Și toate aceste lucruri le face din postura de președinte executiv al AOR (Asociația Orașelor din România), plătit cu indemnizație de primar (probabil ca să nu își iasă din mână). Am spus despre acest lucru pentru că, angajat și plătit așa de bine din banii cetățenilor orașelor din România, ca să fie răsfățat cu timp liber berechet, cu acces la fonduri publice, plimbări și nicio bătaie de cap, Chiriță Ionel uită ce atribuții de serviciu are, că trebuie să reprezinte toate orașele din România, că AOR este apolitică și că nu este SC CHIRITA SRL.

Față de cetățeni pozează în bun samaritean, îi sprijină cu cereri, cu acțiuni în instanță împotriva orașului Hârșova și conducerii acestuia, dar ca președinte executiv AOR are un alt punct de vedere, opus, e foarte îngrijorat și ne comunică faptul că din bugetele orașelor nu se pot susține cheltuieli pentru atribuții date de la centru, fără să se asigure și resurse financiare (de ex. ajutoarele pentru compensarea unui consum de apă).

CINE MINTE??? Chiriță candidatul la primărie sau Chiriță președintele executiv al AOR? Miroase asta a campanie electorală (începută mult prea devreme), manipulare sau...?

Hotărât să îl ,,înfunde" pe Primarul Ionescu, Chiriță îi instigă pe cetățeni să îl dea în judecată pe acest primar abuziv, care refuză să le compenseze consumul de apă. Să fi uitat Chiriță Ionel, specialistul în administrație publică, cum se autointitulează, faptul că primarul nu adoptă hotărâri de consiliu și că nu are drept de vot? Sau chiar nu știe Chiriță faptul că oricare dintre consilierii săi PNL, pe care îi coordonează ca președinte de partid (încă), ar putea să facă un astfel de proiect de hotărâre, dacă ar fi sustenabil? Nuuu, nu a uitat!!! Dar știe că adoptarea unui astfel de act normativ se face dacă se indică și sursa de finanțare, care în acest caz nu există și mai știe și că aceiași consilieri PNL au votat politica tarifară a RAJA, până în anul 2029, dar...PS: deși mulți mi-au spus să îl ignor, din când în când cred că trebuie să îi mai spună cineva că e pe cărări greșite”, a transmis Viorel Ionescu.

Ionel Chiriță

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In locul dvs mi as fi dat demisia . Nu puteti fi de ajutor orasului . ATI MANCAT DESTUL ACUM ACASA
0
0
Viorele fa ceva scufunzi orasul! Nu ai facut nimica decand esti primar numai promisiuni!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920