REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Viorel Lis și Oana au fost externați din spital, după infecția cu COVID-19

Viorel Lis și Oana au fost externați din spital, după infecția cu COVID-19

Replica API 25 noiembrie 2021 | 02:02 1043

Viorel Lis și soția sa, Oana, au fost externați din Spitalul „Matei Balș” din București, unde au stat sub supravegherea medicilor, fiind infectați cu COVID-19.

Oana și Viorel Lis

„Suntem acasă, e incredibil! Sincer, în momentul acesta, Viorel Lis nu poate să apară pentru că doarme. Vreau să îl las să se recupereze, dar este o minune Dumnezeiască că am trecut peste pragul critic și am ajuns acasă. Viorel are 78 de ani acum, boala începuse să-i mănânce din plămâni, așa cum zice Viorel. A avut pneumonie interstițială, medie am avut amândoi”, a declarat Oana Lis în cadrul unei emisiuni TV, citează spynews.ro.

Cum se simt cei doi în prezent

Oana Lis a mărturisit că ea s-a refăcut, însă fostul primar al Capitalei încă urmează un tratament. De asmenea, blondina a spus că întreaga experiență a fost foarte grea, astfel că Viorel Lis deja își pregătise locul de veci.

,,A fost o experiență extraordinar de grea pentru mine, îmi dau și lacrimile, îmi făceam griji pentru mine, dar când iubești pe cineva își faci griji și pentru celălalt. Fiecare zi a fost diferită, simptomele au fost diferite de la fiecare zi, Viorel deja își aranjase locul de veci pentru că nu știa dacă va trece peste perioada asta, dar uite Dumnezeu ne-a ajutat și poate că și rugăciunile oamenilor care mi-au scris.”, a mai spus Oana Lis.

De asemenea, soția fostului primar al Capitalei a precizat că au avut simptome diferite ale bolii și li s-au administrat tratamente speciale fiecăruia. Totodată, Oana a spus că ea și soțul ei au fost salvați de vaccin.

„Ne-a salvat faptul că suntem vaccinați, din păcate am întârziat și nu făcusem doza trei, trecuseră șapte luni și ne-a prins pe picior greșit. Și eu de la început am vrut să merg la spital. Eu am încredere în medici, eu nu puteam să am grijă de Viorel la ce boli are el”, a mai spus blondina.

Viorel Lis și Oana au fost internați în spital în data de 12 noiembrie, acuzând stări de rău din cauza infecției cu COVID-19. Luni, cei doi soți au fost externați din spital și au ajuns acasă, în apartamentul lor din București.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pot sa dorm linistit
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614