REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Viorica Dăncilă a cerut intervenţia serviciilor: 'Mi s-a adus la cunoştinţă ieri, cu nepermisă şi suspectă întârziere'

Viorica Dăncilă a cerut intervenţia serviciilor: 'Mi s-a adus la cunoştinţă ieri, cu nepermisă şi suspectă întârziere'

Replica API 17 ianuarie 2019 | 00:00 142

Premierul Viorica Dăncilă a solicitat intervenţia instituţiilor din domeniul securităţii naţionale în situaţia de la Complexul Energetic Oltenia, care riscă să afecteze securitatea energetică a României. Dăncilă suspectează o operaţiune speculativă.

"Mi s-a adus la cunostinta ieri, cu nepermisa si suspecta intaziere, situatia de la Complexul Energetic Oltenia. Am cerut ministrului Energiei sa mearga la Targu Jiu. Am cerut sa se convoace grupul de lucru interministerial pentru siguranta energetica. Am solicitat tuturor struturilor de siguranta nationala informatii despre aceasta situatie extrem de grava si verificarea celor aparute in spatiul public privind achizitii de energeie din alte tari la preturi foarte mari, pentru a afla daca exista o legatura intre acest blocaj si dorinta unora de a face speculatii. Nimeni nu se poate juca cu siguranţa energetică a României", a declarat premierul, în deschiderea şedinţei de Guvern de joi, 17 ianuarie.

Vezi: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai taiati salariile doctorilor si mai dati si la altii, ca nu se mai poate asa
2
0
Nu iti mai aduce plozii pe randul 2 si nici pe Iliescu Clonat in Severin AdrEan pe 3.Sa va fie rusine babe ajunse doamne trecute si machiate ca TUTANKAMON in LOJA randul 1! Ati dat drumul criminalilor dar voi stati in Loja cu copii catei si pureci alaturi de Presedintele Nostru?Sa numai zic de restul pt care v ati comportat ca romanii aia prost crescuti de la tara si nu ati avut pic de respect bai tarani infecti!
1
1
Cand cresteti alocatiile copiilor sau credeti ca copiii sunt educati ca animalele cu apa si paine. DIN salariu abia putem sa platim gazele, apa si curentul dar sa traim civilizat si sa mancam. De ce va bateti joc de oamenii care v-au ales?
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218