REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Viorica Dăncilă a plimbat 50 de oameni prin orașe să cânte: „Să fie pace pe Pământ, să fie pâine pe masă”

Viorica Dăncilă a plimbat 50 de oameni prin orașe să cânte: „Să fie pace pe Pământ, să fie pâine pe masă”

Replica API 4 iulie 2022 | 00:00 1265

Fostul premier Viorica Dăncilă, proaspăt aleasă președinte al partidului NOI, a organizat mai multe plimbări în orașe precum Brașov, Sibiu sau Cluj, unde a cântat pentru pace, în fruntea unei coloane de aproximativ 50 de persoane îmbrăcate în tricouri mov.

Dăncilă a fost duminică la Brașov, unde a chemat lumea în stradă „să milităm pentru pace”. Coloana formată din câteva zeci de persoane a cântat: „Să fie pace în lume/ Să fie pace pe Pământ/ Să fie pâine pe masă / Și toți ai casei acasă/ Să vină o blândă lumină și nu rachete-n grădină, doar vești frumoase să vină.”

Oamenii au purtat și pancarte pe care scria: „Pacea garantează viitorul omenirii” sau „Copiii lumii doresc pacea”. Potrivit presei locale din Brașov, la „Marșul Păcii” au participat aproximativ 50 de persoane. Anterior, Viorica Dăncilă a organizat astfel de plimbări și la Cluj sau Sibiu, scrie digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Orban topaia si striga ,,cine nu sare,ia condamnare'',Dancila o lalaie pe limba ei,Ceausescu diliul tipa la orice arestare ,televiziunile aduc in fata publicului mai multe nimicuri prezentate ca vedete . Ce mai,manifestari de ev mediu. Ticalosii ticalosesc mai departe,oamenii se incaiera in favoarea unuia sau altuia din ticalosi,sandramaua sta sa cada. Pana la civilizatie mai avem mult,foarte mult dar ne laudam ca avem inaintasi de seama. Au avut suedezi,americanii sau altii pe Eminescu,pe Stefan cel Mare? NU! Pai vedeti,noi suntem mai tari ca ei,ca astia de se dau avansati. Au ei mici? Nu!
0
0
Asta sau asta care ai scris articolul , esti mai prost, p*****a ca Dancila ! Cum numeri tran to gi bo nii , din trei in patru ?
1
0
sa nu mai bage americanii batzul prin gard
0
1
delireaza de la atata prostie cata are in cap!
1
0
avind in vedere ca 3,6 milioane au vrut ca veorica sa fie presedinta .he he apropo Iranul si Pakistanul mai sunt tari europene ?
1
0
Dementa la ea acasa! Tampiti sant si aia care ii canta in struna semianalfabetei!
0
0
uite alfabetii pesedei analfabeti!babouarilor,eu va platesc ajutoarele sociale.Treceti la apa mirletzilor!Dracila,tu stai in cap neneoroc ce esti!
0
0
gigi, esti un bou!
0
0
Analfabet esti tu porcule .Termina si tu o facultate grea ,la zi si apoi sa-ti dai cu parerea .
1
0
viorica,mai pui fetite sa stea in cap?ia stai tu in cap in plm alfabeto!
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218