REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Viorica Dăncilă: am vorbit cu Tudorel Toader și OUG pentru contestația în anulare va fi dată

Viorica Dăncilă: am vorbit cu Tudorel Toader și OUG pentru contestația în anulare va fi dată

Replica API 24 ianuarie 2019 | 01:36 439

Premierul Viorica Dăncilă a explicat că a discutat cu ministrul Justiției, Tudorel Toader, iar OUG pentru contestația în anulare va fi dată de Guvern.

”Am discutat cu ministrul Justiției, am discutat despre acest OUG care dă posibilitatea unui proces echitabil, unui proces corect. Cred că dincolo de faptul că vorbim despre statul de drept, despre justiție, eu cred că trebuie să vorbim despre drepturile omului și eu cred că toți oamenii trebuie să aibă parte de un proces corect. Au fost oameni care au făcut pușcărie, care și-au distrus vieți, familii, destine. Am văzut declarațiile de la Bruxelles. Ei vorbeau despre amnistie, despre altceva și asta demonstrează încă o dată faptul că este vorba despre multă dezinformare. Eu am să spun lucrurile acestea la Bruxelles și cred că liderii europeni ar trebui să privească cu mult realism situația și drepturile omului. Unde sunt drepturile celor judecați pe complete ilegale? Unde sunt drepturile omului pentru cei care au au fost condamnați ilegal? Faptul că vrem să dăm acest OUG nu slăbește lupta anticorupție. Este o șansă pentru cei în cauză să-și dovedească nevinovăția, în fața unui complet corect. Toată această dezinformare vrea să ascundă realitatea pe care o vedem cu toții. Realitatea este strigătul de disperare a unor oameni ca Rarinca, a unor oameni condamnați pe nedrept. Eu nu pot să ignor strigătul de disperare al acestor oameni, mi-ar schimba impresia față de mine, pentru că oamenii așteaptă de la primul ministru, de la cei care au putere de decizie să facă ceva”, a declarat Viorica Dăncilă, la Antena 3, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oamenii ca Kovesii le-ar trebui romanilor cinstiti ca sa de-a de pamant cu toti HOTII care ne rad in nas acum cand ministrul toader, sluga lu dracnea ii scoate din puscarii pe toti mafiotii. Raman HOTII cu banii furati noua si ne rad in nas. Asta-i bataie de joc si, Romanii in curand nu vor mai indura batjocura si-or sa se revolte cu atata furie de n-o sa-i mai scape nici Dumnezeu pe toti HOTII! Acum, slugile lu DRACnea , CCR si MJ Toader, fac jocurile HOTILOR dar vor plati si ei cu varf si indesat..Sa tina minte slugile psd-ului, mamaliga explodeaza! Nici Ceausescu nu a crezut....
7
0
Si asa sunteti in cacat pana in gat. Daca mai faceti si asta veti fi calcati in picioare!
10
0
altor securisti usr care mananca cacat aici . Mai labagiilor , asta inseamna sa ai coiaie , s-a pisat pe UE . De cand e UE stapana in Romania ? veti lua muie , tu , familia ta si veti cersi in mortii ma - tii ca imbatraneste si nevasta si nu mai e buna ....
0
11
Luti Boul asa de moldovean ca tot cu infractori lucreza.
7
2
Justitia trebuie reformata din temelii, cine se opune este securist protejat. Bravo Toader!!!
3
9
Deci concluzia: Multa muie psd! Mega muie!
17
3
Moldoveni, luati-va boul acasa..faceti un bine tarii.
12
5
Toata ziua aceleasi comentarii rasuflate de la un nimeni care ii place sa linga in rozeta curului Dute dracului de asistat social la munca zdreanta obosita.
6
14
Dreptate pana la capat.
7
17
Ce fericit am sa fiu cand coana Kovesi v-a ajunge la UE procuror sef sa le bage coruptia in case la nemti, italieni, olandezi, etc acolo unde traficul de influenta se numeste loby iar spaga este comision.
8
20
Dragnea stie ce vrea
4
11
hei jigodiilor pana aici v-a fost. Spanzurati cu totii- voi nemernicilor nu rtespectati nimic, CCR nu respecta constitutia tarii- tine un judecator ilegal- tu ordinaro vei da socoteala, sa nu te indoiesti Criminalii sunt rugati sa va viziteze familiile si sa va trateze cu crimele pe care le comit persoanelor nevinovate, adevaratii criminali sunteti voi. Poate nu ati aflat, dna Kovesi va avea mari sanse- a fost admisa in nr celor 5 din care se va decide noul procuror general al CE.
24
8

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920