REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Viorica Dăncilă ar fi plătit peste 100.000 de euro să se 'plimbe' cu un avion PRIVAT

Viorica Dăncilă ar fi plătit peste 100.000 de euro să se 'plimbe' cu un avion PRIVAT

Replica API 9 februarie 2019 | 00:00 271

Acuzații incendiare lansate de fostul consilier pe probleme de comunicare al fostului premier Mihai Tudose. Conform lui Felix Rache, Viorica Dăncilă ar fi cheltuit peste 100.000 de euro ca să se 'plimbe' cu un avion privat.

"Când Viorica Dancila își ia zborul către Bruxelles, folosește un avion închiriat.

Din păcate, nu își ia zborul in direcția care trebuie, spre lecțiile de limba romană...

O alta problema ar fi aceea ca, pentru chiria avionului doamnei Dancila, plătim o poala de bani! Evident, nu si-a luat zborul nici pentru lecțiile de matematica.

Sper ca un ziarist sa întrebe dacă plata pentru un dus-întors pana la Bruxelles este de câteva zeci de mii sau trece bine de 100.000€ , în condițiile în care un zbor de linie ajunge la câteva sute de euro.

Vorba aceea: "Teleormanul călătorește, poporul plateste".

Se mai găsesc ziaristi curioși, nu sunt o specie pe cale de dispariție... Nu de alta, dar vrem sa știm cum se descurca un premier, care are atâtea clase cât trenul, atunci când trece la o clasa superioară - clasa VIP de la un charter de 8-10 locuri".

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Foarte bine ,ce daca are imunitate, sa i se calculeze nota de plata! Chiar dc e ministra nu trebuie sa faca jaf in banii publici! Asa a fost prins si ala ca avea coloana oficiala si cand mergea la soacra sa si la restaurant si a murit politistul acela tanar, cu motocicleta , din cauza lui...
0
1
da costul este in functie de greutatea pachetului si inca bine ca nu s-a calculat functie de prostia lui
3
1
unii parliti din presa ca rache , danca sau inganfatul ala de la BNR sunt purtatori de cuvant, niste futevant ,reportofoane fara creier, care preiau ideile stapinilor lor ca ponta ,sica betivul sau marele mason bnr.Bai boule daca vrei sa te cred ataseaza si o chitanta un op ceva si pentru tine tine si vitele de mai jos PM nu a fost plecata in Tenerife in co ci a fost sa reprezinte Romania . Obrazul subtire cu cheltuiala se tine mai bine comentai de Ponta cand se dadea cu barca la inundatii si apa pana la glezne fa doino! a nu, fa cacat rache limbache,maimutoi antenist atunci era bun PSD ul ?
4
5
Dragnea pe banii cui zboara,chiar si in vacante?
6
5
Hai gata ba ofticatilor. Va cumpara viorica cu zeci de milioane de euro castelul peles ca sa scape principesa margarita si tot neamul ei de grija banilor.Trebuie sa scape de castel pt ca se degradeaza.Va cumpara viorica sandramaua peles ca sa mai bage alte zeci de milioane de euro.Doar nu faceti petitie sa nu il umple de bani viorica pe principesul duduta.Sa nu indrazniti sa va opuneti cheltuirii banului public pt un castel care in curand se va inchide pt a nu pune in pericol vizitatorii.
13
3
zbura cu avion de linie la economic. Dar nu e nesimtit ca analfabetii de ne conduc acum.
11
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614