REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Viorica Dăncilă, atacată dur din PNL: „Stânga de caviar nu pleacă de la guvernare până nu își satisface clientela“

Viorica Dăncilă, atacată dur din PNL: „Stânga de caviar nu pleacă de la guvernare până nu își satisface clientela“

Replica API 15 septembrie 2019 | 00:00 217

Viorica Dăncilă

Deputatul PNL Antoneta Ioniță a declarat că felul în care se comportă premierul Viorica Dăncilă în ultimul timp indică faptul că PSD vrea să își satisfacă „clientela de caviar a partidului”, lucru care a băgat toată țara în criză.

„Modul în care premierul Viorica Dăncilă se comportă în ultima vreme ne arată clar faptul că PSD are ca obiectiv satisfacerea clientelei de caviar a partidului. Pentru Viorica Dăncilă este mai important să supraviețuiască pe scaunul de premier și să împartă, fără nici un fel de criterii de performanță, funcții înalte în stat și bine plătite pentru cei care îi țin spatele”, a afirmat Antoneta Ioniță, printr-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

„Îi cer Vioricăi Dăncilă să nu mai tranzacționeze pentru propria-i supraviețuire politică funcțiile de miniștri. Premierul este obligat de Legea Fundamentală să vină în Parlament pentru a vedea dacă actualul Guvern mai are susținere parlamentară. Viorica Dăncilă nu are alte soluții! Nici un prim-ministru al unei țări membre a Uniunii Europene nu și-a permis să eludeze Constituția așa cum o face Viorica Dăncilă”, a completat Ioniță.

Deputatul PNL o atenționează pe Viorica Dăncilă că această criză politică ar putea duce la o criză economică majoră în România.

„Atrag atenția premierului Dăncilă că această criză politică, pe care o patronează fără nici un fel de remușcări, afectează economia românească și așa siluită de experimentele economice ale acestei guvernări. Doamna Dăncilă, există semnale îngrijorătoare venite din piețele financiare internaționale și europene, iar România trebuie să se pregătească pentru a preîntâmpina o criză economică majoră! Vă solicit să revenți în cadrul constituțional pentru a putea trece repede prin această criză politică și pentru a putea fi învestit un nou Guvern capabil să gestioneze cu responsabilitate economia românească!”, a completat liberalul.

Antoneta Ioniță mai spue că PNL este pregătit pentru orice fel de scenarii, inclusiv pentru moțiune de cenzură.

„În acest context tensionat, PNL are soluții politice și este pregătit, în orice moment, să depună moțiunea de cenzură. PNL cere foștilor parteneri politici ai PSD să semneze moțiunea, astfel încât ea să determine înlăturarea acestui Executiv incompetent. PNL va înregistra moțiunea la Parlament atunci când va fi sigur că se vor aduna cele 233 de semnături necesare pentru a garanta adoptarea ei și demiterea Guvernului Dăncilă”, a conchis deputatul liberal.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai bine stanga de caviar decat dreapta de cacat ! Apropo de prostul ala useristo penelist ,ala care tot invita cititorii sa-i linga cacatul !Cacat alegem, cacat avem !
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218