REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Viorica Dăncilă contrazice Institutul Național de Statistică: salariile nu au scăzut

Viorica Dăncilă contrazice Institutul Național de Statistică: salariile nu au scăzut

Replica API 12 aprilie 2018 | 00:37 494

Premierul Viorica Dăncilă susține că a citit raportul Institutului Național de Statistică și chiar dacă aceștia arată în luna februarie au scăzut salariile, ea a explicat că nu putem vorbi decât despre creșteri salariale, nu despre scăderi, conform stiripesurse.ro.

”Nu putem vorbi despre scădere, vorbim doar despre creșteri salariale. Am citit raportul INS și am văzut că se compară o lună cu alte luni, se compară cu alți ani. În Sănătate și Educație chiar de la 1 martie am avut creșteri salariale”, a explicat Viorica Dăncilă, la Antena 3.

Premierul a explicat că în luna ianuarie au avut loc angajări și tocmai de aceea în luna februarie salariul mediu net nu a crescut.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E ca bancul ala cu sotul care isi prinde femeia cu amantul. Ce vezi, nu este adevarat!
0
0
O maimuta dresata si legata cu lantul de piciorul mesei lui dracnea.
2
0
Vasileasca a spus o aberatie la tv ,salariile au scazut in februarie ca a fost luna scurta ce proasta, daca ai salariul de incadrare fix cum poate scadea din cauza ca luna este scurta avem numai incompetenti prostia este in floare
2
0
O proasta de trei parale , o maimuta insolubila jigodie si panarama - vai steaua ei de ticaloasa ...
2
0
ar fi un motiv de bucurie , ptr noi romanii, ca printr-o astfel de numire pe o functie pe care nu esti capabila sa o intelegi, ne-ai salvat de prezenta ta ca europarlamentar mut, cred ca am fost unicat
2
0
Ea si olguta , aia de la tineret si sport , internele niste podoabe marca inregistrata . Oare ce-si spun la rugaciune inainte de culcare ,, Dreacnea,ingerasul meu ,ce mi te-a dat PSD-u ........
3
0
Cea mai proasta si mai sluga!
6
1
Ce vrea TANTITA asta, de Videle !? HEMOGLOBULINA !? Cine o asculta ?! E depasita si manipulata rau, rau de tot. E pierduta fara fituica. Chiar si cu fituica ... Vai de ea !
8
1
Daca erau disponibilizari, treceri in somaj s.a., atunci fondul de salariu scade si implicit si salariul mediu, dar daca vorbim de noi angajari depinde, fondul de salarii creste dar salariu mediu poate scadea daca angajarile se fac la minim pe economie.Artimetica e complicata pentru cei cu greutate la cap!
10
1
Asta-i mai proasta decat aia care o asculta
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218