REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Viorica Dăncilă copiază modelul Traian Băsescu: se lansează la prezidențiale în comuna Rașca

Viorica Dăncilă copiază modelul Traian Băsescu: se lansează la prezidențiale în comuna Rașca

Replica API 26 august 2019 | 01:20 448

Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă, candidat al PSD la prezidențiale, a ales să-și lanseze candidatura și debutul campaniei de strângere de semnături în comuna Rașca, din Satu Mare.

Viorica Dăncilă a făcut o baie de mulțime și a fost primită de oficialii PSD din zonă cu pâine și sare. Premierul a stat de vorbă cu mai mulți oameni din mulțime și i-a salutat pe aceștia.

Dăncilă aplică strategia lui Traian Băsescu, din 2009. Atunci, Băsescu își lansa candidatura la Sânnicolau Mare, în Timiș.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu comparati pe docial veorica, papusica penalilor si-a lui DRACnea cu Ciolos! Vedeti ce reforme a sustinutr si a initiat Ciolos in Parlamentul European si ce-a facut veorica in 9 ani de PE! NIMIC.
2
0
Nici Viorica dar nici Ciolos al vostru,pana nu leviteaza nu face nimic si in campanie daca se poate sa mediteze tacut ca pana acum sau cu Grig
0
2
Ii uram sa fie votata numai de locuitorii din comuna Rasca.
1
0
Daca nu erau adusi acei sclavi , facea o baie de muie . Ma bucur ca aceasta veorica candideaza din partea ciumatilor . Asa acest partid de infractori au sa inteleaga ca a ajuns cutitu la os si ca pe ciumati nu ii mai inghite nimeni .
1
0
Basmaua aia face parte din program? Daca a primit-o cadou s-o declare. Teodorovici, impozit pe bacsis!
6
0
Acesti oameni care nu au nimic original,care nu judeca si nu actioneaza dupa capul lor,aceasta proasta impreuna cu draccnea au copiat,nu numai pe Basescu,dar si pe Ciolos la greu. Ciolos a inceput cu schimbarea ministrilor mai des pt ca le urmarea activitatea indeaproape si vedea ce realizau.Ciolos nu mergea la televiziuni.A promovat competenta, indif. de unde numea. Astia 2 prosti au copiat schimbarea ministrilor des inlocuindu-i tot cu habarnisti din partidul lor,ajungand sa faca circ de fapt.Acum proasta asta in loc sa se ocupe de economia tarii,de autostrazi, de recesiunea care vine, umbla
6
1
pe nume Vaselica tu si alti prosti ca tine o lingeti in pizda pe Viorica si in cur si in pula pe mine.succesuri
2
4
Vai mama ei de inculta si saracuta cu mansarda! Prostul pana nu-i fudul, parca nu e prost destul
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614