REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
12.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Viorica Dăncilă, despre întâlnirea cu Klaus Iohannis: Nu mi-a mai cerut demisia

Viorica Dăncilă, despre întâlnirea cu Klaus Iohannis: Nu mi-a mai cerut demisia

Replica API 17 mai 2018 | 23:58 398

Premirul susţine că preşedintele nu i-a cerut demisia la întâlnirea directă de la Cotroceni.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri că preşedintele Klaus Iohannis nu i-a solicitat demisia la întâlnirea de marţi de la Palatul Cotroceni, şeful Executivului răspunzând astfel la o întrebare pe care i-a adresat-o Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor, după o întâlnire pe teme economice la care au participat cei doi demnitari, la Palatul Parlamentului.

"Nu, domnule preşedinte, nu mi-a mai cerut demisia, dar mi s-a părut inoportună chiar cererea demisiei de către domnul preşedinte şi i-am spus acest lucru domnului preşedinte. Nu, a fost o discuţie din punct de vedere al preşedintelui şi din punct de vedere al prim-ministrului, un prim-ministru care are un program de guvernare în care avem şi un capitol legat de politică externă, pe care l-a votat Parlamentul României şi pe care Ministerul Afacerilor Externe şi Guvernul trebuie să-l pună în practică", a precizat Dăncilă.

Liviu Dragnea a intervenit cu întrebarea "V-a mai cerut demisia la acea întâlnire?" după ce un jurnalist a chestionat-o pe Viorica Dăncilă despre discuţia pe care premierul a avut-o cu preşedintele Klaus Iohannis, în condiţiile în care şeful statului i-a cerut de două ori demisia în ultimele zece zile.

Citește mai mult pe RTV.NET.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tit- Liviu Brailoiu - Cacareaza . Un limbric otravitor si prost gramada . Formeaza o familie traditionala , cretina adica , alaturi de parasuta Sabrina - Cervelo di Galina . Doua panarame , intr-un partid de panarame si netoti ! In frunte cu odiosul Dragnea si sinistra sa Vasilica - Fefeleaga di Teleorman ...
0
0
ce mai face mata tot cu soferii de tir se intinde pe bordura ? Comentariile tale si ale prostului de dan sunt gandite cu capul de jos daca aveti asa ceva. Da. Asa zisul presedinte, pupat in cur de voi trebuie sa faca puscarie. Sunt destule motive si sper sa ii vina randul, nu cum i-a venit marinarului chior, informator al securitatii lui Ceausescu.
0
2
Replica, va faceti de cacat daca nu lasati oamenii sa-l injure pe hotul de tit claxon brailoiu. Nu-i mai faceti reclama ! Sa vedem pe unde scoateti camasa cand animalul va ajunge la Poarta Alba. Internetul nu uita !!!
2
1
Si Dancila ar putea sa ceara demisia lui Iohanis. ca sa fie chit. Are destule motive.
1
3
Bit-bit Brailoiu isi da cu parerea intr-un stil foarte nostim.Ma intreb,oare nu-i mananca in fund cu alt balamuc al suspendarii presedintelui?
3
1
adresez o intrbare catre REPLICA .DE CE NU AVETI rublica de comentarii si pentru TITUS BRAILOIU care face comentarii aiurea despre subiecte pe care nu le stapaneste ... probabil sunt scrise de altcineva ... el este micut ii cunosc de mult din eforie
2
1
Stie el ce stie, poate ca urmeaza ...
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614