REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Viorica Dăncilă, discurs DUR în Parlamentul European: României i se impun condiționalități care nu sunt în alte state! Românii resimt inechități

Viorica Dăncilă, discurs DUR în Parlamentul European: României i se impun condiționalități care nu sunt în alte state! Românii resimt inechități

Replica API 16 ianuarie 2019 | 00:50 391

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a ajuns marţi, la Parlamentul European de la Strasbourg, unde a fost întâmpinată de preşedintele instituţiei, Antonio Tajani. Dăncilă a prezentat priorităţile în cadrul sesiunii plenare a Parlamentului European.

Ea efectuează o vizită de lucru la Strasbourg, în vederea prezentării Programului de lucru al Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene.

”Europa a știut întotdeauna să depășească obstacolele, să renască după episoade mai puțin faste. Astăzi ne aflăm din nou într-un moment complex al procesului de construcție europeană, dar orice situație de acest gen poate fi transformată într-o nouă oportunitate, un nou început. În vizunea mea exercitarea președinției rotative în următoarele șase luni nu e una doar formală. Cred că e important să arătăm cetățenilor UE că instituțiile europene lucrează pentru ei și că mai ales produc rezultate care le îmbunătățesc viața și perspectivele de viitor.

Sunt constientă că prima etapă a președinției va fi redusă ca timp și ca proces decizional. De aceea mizez pe ajutorul dvs pentru a rezolva cât mai multe dosare și să răspundem provocărilor viitorului european. Viziunea noastră e structurată în jurul ideei de coeziune în toate domeniile. Coeziune politică, economică și teritorială, în vederea reducerii decalajelor între state, coeziune socială, importantă prin prisma celor patru priorități ale pieții interne.

României i se impun condiționalități care nu sunt în alte state! Românii resimt inechități”, a spus Dăncilă.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Romania este nepregatita sa se conduca eficient. Daca vor europenii sa LEGALIZAM HOTIA atunci suntem pregatiti sa conducem tot globul pamantesc! Incepem cu cca 500 de milioane de europeni asa cum a spus veorica, docila lu DRACnea, si veti vedea ca putem mai mult decat atat! Aici TOT PSD-ul si membrii coalitiei guvernamentale de la ALDE tariceanu sunt SPECIALISTI de INALTA CLASA!
2
0
nu ar fi rau sa ne gandim daca nu ne ar fi mai bine afara din UE
1
4
Uitati-va cine a ajuns sa conduca RO si noi stam ca prostii si ne uitam la ei in loc sa-i luam cu parul sa se ascunda singuri in puscarie de furia poporului! Toate corvetele lu DRACnea fac stiptiss in parlamentul RO si toti borfasii stransi ciorchine in jurul lui fac LEGI doar pentru HOTI. Si, mai avem si un IMN..si nu ne DETEPTAM DE LOC! Tot adormiti suntem si-i lasam pe toti golanii sa ne scuipe-n obraz! Ne uitam cum ne fura banii din Buget, cum ii impart HOTII intre ei si...TACEM. Pana cand!
8
2
Muie Iohannis,muie PNL si USR ! Muie hastag resist !Muie tuturor lovitilor in singurul lor neuron ! Muie anarhistilor si fascistilor!
3
8
"INECHITATI: MAI ESTI NEBUN ....ASTIA NU RECUNOSC CA DATORITA NEMERNICIILOR LOR CRITICILE SUNT INDREPTATE CATRE GUVERN PSD-ALD ....ATAC LA JUSTITIE !
7
1
Sa-i impuste cineva pe tampitii astia!!! MUIE PSD!
10
2
Comunistii nu accepta sa fie criticati. Se vor face de ris si vor fi ciuca ironiilor.
10
1
o fi slab dar e prim ministru BOC si CIOLOS au fost doar presuri pentru altii!
1
11
cel mai slab prin ministru care la avut romania dupa 89.
12
3
Vasilica este cel mai tare Prim Ministru PSD din toate timpurile. Mai bun de atat nu se gaseste in PSD.
5
11
ce romani resimt inechitati, inafara de cele din tara introduse intentionat de gasca din care faci parte? Mintiti cu nerusinare si sa stii ca postul Realitatea va avea o sustinere si mai mare din partea noastra- cunosti cumva daca aceti din CNA- slugile puscariasului draknea, dictatorul tau- au ceva in comun cu presa, ce ar fi sa te interesezi?
16
3
muie pesede muie veorica
18
7
Bravo PSD bravo Veorica
7
20

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102