REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Viorica Dăncilă, DISCUȚII cu Liviu Dragnea înainte de CEx al PSD

Viorica Dăncilă, DISCUȚII cu Liviu Dragnea înainte de CEx al PSD

Replica API 19 februarie 2019 | 00:00 173

Premierul Viorica Dăncilă se află, la ora transmiterii acestei știri, în biroul lui Liviu Dragnea, de la Camera Deputaților. În mai puțin de o oră va începe ședința CEx a PSD în care șeful Executivului va prezenta propunerile pentru Ministerul Dezvoltării și cel al Transporturilor.

CEx al PSD are loc marți la Parlament, de la ora 17.00, ședință în care social-democrații vor decide noile propuneri pentru Dezvoltare și Transporturi, după ce Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici și-au retras candidatura, în urma refuzurilor repetate ale lui Klaus Iohannis de a îi numi în funcții, potrivit Mediafax.

„Mâine seară (marți - n.r.), la ora 17.00 vom avea CEx. Punctul principal în reprezintă propunerile de miniștri cu care o să vină doamna premier. O să le adoptăm în CEx și apoi va spune despre ce e vorba. Eu știu că doamna premier a și sunat de foarte multe ori, a și trimis foarte multe adrese. Din ce am înțeles eu de acolo nu mai vin adrese semnate de președinte, ci doar de șefa de protocol”, a declarat Liviu Dragnea, luni, la Parlament.

La rândul ei, Viorica Dăncilă a anunțat că îi va trimite marți șefului statului noile nominalizării pentru ministerele Dezvoltării și Transporturilor. Premierul a confirmat că i-a trimis șefului statului o scrisoare în care îl informa despre retragerea candidaturii lui Mircea Drăghici.

PSD urmează să ia decizia legat de cele două ministere în contextul în care Olguța Vasilescu a anunțat, marțea trecută, că își retrage candidatura pentru funcţia de vicepremier şi ministru al Dezvoltării, în urma refuzului lui Klaus Iohannis de a o numi. La patru zile distanță și Mircea Drăghici a spus că îşi va retrage candidatura pentru portofoliul Transporturi, în contextul în care șeful statului nu a dat niciun răspuns în legătură cu nominalizarea sa în funcţie, scrie stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cind fusei ultima data in poala lui netaniahu ai avizat si jidanca castigatoare a finalei eurovision de la bucuresti,este de de tot rahatul o jidanca necunoscuta fara voce vine din univers si ne pune pasarica personala pe tara,muiepesde
0
0
Ce fata de femeie per.versa are
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218