REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Viorica Dăncilă, după căderea Guvernului: Nu am ce să-mi reproșez!

Viorica Dăncilă, după căderea Guvernului: Nu am ce să-mi reproșez!

Replica API 11 octombrie 2019 | 03:13 383

Viorica Dăncilă a făcut declarații după ce moțiunea de cenzură a trecut: ”Toate partidele s-au unit pentru a trece această moțiune. Au fost și colegi PSD care au votat, nu e o problemă, plecăm cu datoria împlinită, am îndeplinit multe lucruri din programul de guvernare. Le doresc să vină cu o nouă formulă guvernamentală și cu un guvern. Fac apel la președintele României să nominalizeze curând un premier, chiar azi, dacă se poate, să-și asume guvernarea. Ne dorim să plecăm, să lăsăm noul Guvern să guverneze țara. Sunt convinsă că oamenii vor face comparație între Guvernul PSD și cel care va veni”, a spus Dăncilă.

”Vom face o analiză. La alegerile prezidențiale vom veni cu un program, nu mă tem absolut de nimic. Mă tem doar că putem pierde încrederea românilor. Sunt convinsă că mulți români vor fi alături de noi. Nu cred că Secția de Investigarea a magistraților nu trebuie desființată prin OG. Cred în independența Justiție, cum cred că președintele nu trebuie să vorbvească despre desființarea acestei secții, cred că magistrații ar trebui sî ia hotărârile”, a mai precizat Dăncilă. Întrebată dacă va pleca de la conducerea PSD, aceasta a răspuns: ”Rămân la conducerea PSD, am fost aleasă prin Congres. Nu am ce să-mi reproșez, am ținut partidula priape, ne-am continuat programul pentru populație. Nu am ce să-mi reproșez”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
da-te-n gatzii ma-ti de prostovanca
5
1
Ce te mai fute pe tine grija de altii. Ce ar fi sa iti dam tie si familiei tale multa, multa muie. Asta asa ca tot te bagi in seama si sa nu te plictisesti muistule.
3
9
PNL si USR sa mearga inainte ca tavalugul peste psd-eii astia care-au nenorocit tara, care-au furat, in continuare fura cu pensiile speciale, cu fii, nepoti, cumnati, cumetrii, amante angajati cu nemiluita si pe 'jde mii de euro pe luna la stat, ii vedem in primariile locale, in deconcentrate si-n ministerele impuiate de psd..La toti astia sa spuna PNL ferm ca le scoate imediat paiul din gura, altfel sug astia si ultimul banut de la buget! FARA PENSII SPECIALE. LEGEA SALARIZARII si LEGEA PENSIILOR SA FIE UNICA! TOTI SUNTEM EGALI IN FATA LEGII: ASA SPUNE CONSTITUTIA SI ASA SA FIE.
8
4
Decaderea pds-ului a inceput cand ati acceptat propunerea mistaciosului . Acum, sufera si taci!
3
2
Nu ati avut program pentru populatie ci pentru o parte a populatiei la care ati dat exagerat si fara sustinere economica. Pentru ceilalti nu ati facut nimic, nicio investitie sau reforma economica corecta. Asa ca o sa cam dispareti. Minciuna si incompetenta v-a adus la asta. Si tot asa o sa pateasca si castigatorii de azi daca fac la fel.
8
3
Multa mumu la tot psd ciuma rosie .
5
3
Vrajitoarea stearpa din videle sluga infractorului dracnea
8
3
Din fericire pentru tara asta a venit si ziua cand parerea ta nici nu mai conteaza.
12
2
Eu cred ca esti o idioata
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102