REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Viorica Dăncilă, după ce Claudiu Manda a spus că PSD nu mai susține proști în funcții publice: „Nu a avut absolut nicio legătură cu mine“

Viorica Dăncilă, după ce Claudiu Manda a spus că PSD nu mai susține proști în funcții publice: „Nu a avut absolut nicio legătură cu mine“

Replica API 14 ianuarie 2020 | 00:00 172

Viorica Dăncilă

Fostul premier, Viorica Dăncilă, a declarat, marți, după ședința CEx al PSD, că declarația lui Claudiu Manda, potrivit căreia partidul nu va mai susține „proști în funcții publice care să ne facă de râs”, nu a avut ”absolut nicio legătură” cu persoana ei.

„Am lămurit și acest lucru, pentru că s-a speculat foarte mult. Declarația lui Claudiu Manda - am vorbit și cu Olguța Vasilescu și cu președintele interimar, Marcel Ciolacu - nu a avut absolut nicio legătură cu Viorica Dăncilă. Claudiu Manda nu putea să atace un guvern... În momentul în care faci o afirmație și esti un om puternic, ți-o asumi când faci referire la o anumită persoană”, a declarat Viorica Dăncilă.

Fostul premier a mai spus că nu a discutat cu Claudiu Manda despre aceste declarații.

Claudiu Manda a afirmat, joia trecută, că partidul nu va mai susține „proști în funcții publice care să ne facă de râs”.

„Ne interesează să evităm alegerile anticipate nu pentru că ne este frică, ci pentru că am vrea să stea cât mai mult la guvernare cei de la PNL și să arate la termen de ce sunt în stare. Eu cred că Marcel Ciolacu este vulpoiul de care PSD are nevoie în frunte și cred că împreună cu Paul și toți ceilalți putem face o echipă care să ne conducă la victorii la alegerile locale și bineînțeles un rezultat excelent la alegerile parlamentare. (...) La Congres nu o să mai susținem proști în funcții publice ca să ne facă de râs”, a afirmat Claudiu Manda, la conferința de alegeri a organizației județene PSD Buzău.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba chiar la tine s-a referit dar baiat fin nu ti-a pronuntat numele prenumele,CNPul!
4
0
de la replica, va scremeti mult sa mai kakati articole cu dancila? despre dezastrul astora care sunt la putere adica PNL nu scrieti nimic desi aveti destule subiecte! scrieti ca pe vremuri ca sunteti organ de propaganda al PNL-ului cum scria pe scanteia la PCR!!!
1
5
Este atat de proasta incat nu realizeaza ca despre ea este vorba.
5
0
desigur ca se referea la prostii din muiepesde
3
1
da' proasta mai poate fi Doamne! In locul ei as sapa o groapa in pamant si m-as acoperi cu pamant. Sau mai bine s-ar arunca in prima privata din fundul curtii, impreuna cu toti pzdeii!
10
0
Nu vorbea de ea ci de Viorica Dancila!
7
0
Buhhhaaaahahaaaa
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102