REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Viorica Dăncilă îi critică pe Ludovic Orban și Marcel Vela pentru greșelile de exprimare

Viorica Dăncilă îi critică pe Ludovic Orban și Marcel Vela pentru greșelile de exprimare

Replica API 3 aprilie 2020 | 00:00 1705

Viorica Dăncilă

Fostul premier Viorica Dăncilă îi critică pe Ludovic Orban și Marcel Vela pentru greșelile de exprimare comise în ultima perioadă. Dăncilă admite că și ea a comis gafe, dar niciodată în defavoarea românilor.

”Liberalii se opun cu îndârjire când vine vorba să-i ajute efectiv pe românii obișnuiți, afectați de criza economică ce se anunță. Pentru ei contează probabil doar companiile prietene și acei oameni de afaceri cărora le sunt datori.

Ca să știe și liberalii: a-i proteja azi de intrarea în faliment pe românii care au rate la bănci sau utilități de plătit nu e populism, e necesitate! Economia românească nu e o entitate abstractă, care trebuie ajutată „în general”. Cei din PNL ignoră faptul că economia stă pe umerii salariaților și că nu poți ajuta economia dacă nu ajuți în primul rând oamenii, angajații! Adevărata criză înseamnă intrarea a milioane de români în incapacitate de plată! Acolo vrea PNL să ajungem? Stimați domni „responsabili” și „verticali” de la PNL, dacă nu vreți să ajutați PSD, atunci măcar nu încurcați PSD în efortul său de a-i ajuta pe cetățeni! Nu atacați acest colac de salvare pentru românii obișnuiți!

Pe de altă parte, mă tem că PNL a început să creadă că PSD îi este cumva dator după voturile date de parlamentari la învestirea Guvernului Orban 2. Adică dator să tacă și să nu facă nimic, în timp ce ei greșesc grav în gestionarea actualei crize. Din punctul meu de vedere, PSD nu datorează nimic PNL, dar datorează românilor o opoziție mult mai fermă. Nu o opoziție făcută în șoaptă sau cu grija de a nu deranja pe cineva.

P.S. Am văzut exprimările nefericite ale domnilor Orban și Vela, care vorbeau de „creșterea numărului de infectări” cu COVID-19 în loc de scăderea lor și de „trafic de persoane” în loc de tranzit sau transport de persoane. Am greșit și eu în exprimări, dar niciodată n-am greșit față de români.”, scrie Viorica Dăncilă, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hai Viorico laso mai moale cu criticile pentru pentru ca tu ca premier si cu Carmen Dan a ta ministru de interne ati aratat cat puteti cand in Romania si in lume nu era pandemia asta.
6
4
au mai bagat astia de la replica un articol cu viorica sa nu maora de foame postacii pnl ca si-o cam iau in gusa la celelalte articole si nu-si mai fac targetul!!!
7
7
Faa esti o vaca proasta, bine ca nu erai tu la conducere cand a venit pandemia
12
8
si cand zici ca prostia are limite, tocmai apare veorica de Videle ca scroafa din porumb!
11
8
bravo viorica vasilica!!! s-a dovedit ca nici galbejitii nu au cine stie ce educatie si studii.
17
9
Ciuma galbena trebuia sa scape de ei. Geoana prostanac, ajuns adj la NATO...Viorica proasta, ca ea de fapt nu furase nimic, fara repros si DNA...
7
12
mai ales celui de la 18:42 limbistii mei fiti solitari cu mine
10
14
Pai asta si cand respira spune o.prostie. Un om.de nimic aceasta Dancila. 0 barat este. Esfe doar pi fara raza la cap patrat
18
12
...Veorica - CAPVID - 20 20 face pe lupul moralist...acum ca nu mai are serviciu...!!!
18
11
Trantiti guvernul intr-o zi, instalati guvernul vostru in a doua zi - am vazut ca se poate, aveti majoritate absoluta alaturi de usr, alde plus etc. - si duceti tara unde trebuie. Incepeti cu pensiile nesimtite, nu speciale. Mariti pensiile amarastenilor cu cat ati votat. Dati drumul puscariasilor. Pintea din nou la conducerea spitalului Baia Mare, tu la guvern. De 1 Mai sarbatorim impreuna victoria.
10
5
bravoo viorica!!!!
14
9
Am luat o razna de la covid, vad cum scriu verzele :0
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218