REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Viorica Dăncilă îi răspunde lui Paul Stănescu: 'Nu are nici cel mai mic sâmbure de adevăr'

Viorica Dăncilă îi răspunde lui Paul Stănescu: 'Nu are nici cel mai mic sâmbure de adevăr'

Replica API 5 decembrie 2019 | 00:00 172

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, spune că după alegerile europarlamentare s-a înțeles cu Dăncilă să nu fie organizat congres în 2019 și să nu candideze la Președinție. „Mariajul ăsta al nostru a durat foarte puțin, 7 - 8 zile”, a spus Stănescu.

Paul Stănescu a declarat, joi, într-o conferință de presă la Slatina, că „bătuse palma" cu Viorica Dăncilă să nu intre în cursa pentru Cotroceni.Potrivit acestuia, Viorica Dăncilă a încălcat înțelegerea după o întâlnire cu președintele Klaus Iohannis.

Viorica Dăncilă i-a dat replica joi seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu și a spus că nu a făcut blat cu Iohannis, așa cum acuză Stănescu. Fosta șefă a PSD a precizat că dezvăluirile făcute de Stănescu nu au ”nici cel mai mic sâmbure de adevăr”

”Nu știu de ce Paul Stănescu recurge la această interpretare. Toată lumea a văzut cum l-am înfruntat pe președinte, și înainte de campanie, și în timpul ei. Am preluat partidul într-un moment dificil. Dacă rămâneam cu o conducere interimară, intram în campanie mult mai slăbiți. Mulți nu ne dădeau șansa nici să intrăm în turul doi. Avem datoria să luptăm așa cum am promis pentru românii care au crezut în noi. E nevoie de reconstrucția partidului, eu vreau să pun umărul.

Principalul nostru adversar trebuie să fie guvernarea liberală. E o declarație pe care nu o înțeleg și care nu are nici cel mai mic sâmbure de adevăr. Nu am avut discuție cu el despre candidatura la prezidențiale, ci despre Congres.

Paul Stănescu a fost singurul care s-a opus în CEX împotriva candidaturii mele la prezidențiale. El s-a opus în permanență. Și atunci când am spus că trebuie să rămânem la guvernare, el a spus că trebuie să ieșim.

Un președinte nu face blat cu un premier când îl jignește sau când îl dă jos de la guvernare. Am văzut azi aceste lucruri și nu le înțeleg. Președintele interimar a cerut să nu se mai iasă în atacuri publice la adresa membrilor, dar văd că regulile sunt făcute pentru a fi încălcate.

Vom ajunge la un scor din ce în ce mai mic, dacă facem dispute între noi. Disputele trebuie să le avem cu PNL.”, a declarat Viorica Dăncilă.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai dreptate ma Stanescule inainte sa o desemnati pe Viorica candidata la prezidentiale PSDeu conducea in toate sondajele de opinie dar decizia voastra gresita de a o alege pe Dancila sa lupte cu Johanis v-a facut sa pierdeti avantajul si implicit alegerile prezidentiale.Hai boule ca ai intrat si tu pe lista PSDeilor tampiti gen Badalau,Olguta,Codrin si Dancila renumita pentru prostia ei,ba mai mult ai intrecut-o in prostie.
1
1
JOS CIUMA PSD. BADESCU LAURENTIU Dati afara aceasta ciuma rosie PSD ista. A ocupat postul de manager cu spagi grase si ne a terorizat pe toti. Acesta ciuma si cu lingai lui DORCEA ALEXANDRU un analfabet care ne a steicat toate masinile un sobolan care nici nu stie sa scrie. IACOB MONICA o contabila care nu are habar de bugete. ONEA IULIA ciuma PSD ista combinata cu BADESCU LAURENTIU si cu multi alti. Acesti lingai sa dispara din ambulanta mai ales DORCEA ALEXANDRU care face pe seful cadrelor medicale si le insulta. Dl dr Cealera te rugam sa faci curat si alungi aceste ciume Te sustinem
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614