REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Viorica Dăncilă îl acuză pe Klaus Iohannis că pune în pericol 500 de milioane de cetățeni europeni

Viorica Dăncilă îl acuză pe Klaus Iohannis că pune în pericol 500 de milioane de cetățeni europeni

Replica API 16 ianuarie 2019 | 00:51 433

Premierul Viorica Dăncilă a declarat marți seară, la Antena 3, că refuzul președintelui Klaus Iohannis de numire a miniștrilor propuși la Dezvoltare și Transporturi are efecte care trec dincolo de granițele României pentru că pe perioada exercitării președinției Consiliului UE se vor lua decizii, pe cele două paliere, care vizează peste 500 de milioane de cetățeni din UE. Dăncilă a adăugat că din punctul său de vedere, Guvernul trebuie să sesizeze iar CCR, potrivit stiripesurse.ro

„Este o situatie dificila, e greu de explicat la Bruxelles ca doua portofolii importante nu au ministri. Sunt dosare importante pe agenda europeana, care presupun luarea unor decizii. Cred ca aceste lucruri nu dau bine nici la nivel intern pentru ca romanii nu inteleg de ce doua nominalizari care nu au niciun fel de probleme nu sunt acceptate de Presedinte in conditiile in care nu sunt probleme de legalitate, mai putin inteleg europenii.

In fiecare stat membru a existat consens pe parcursul presedintiei Consiliului UE. Este greu de ce de dragul luptei interne punem in pericol decizii importante nu numai pentru Romania.

Acesta impotrivire a Presedintelui nu are doar un impact national, ci unul european, pentru ca deciziile pe cele doua domenii fac referire la toti cetatenii europeni. Presedintele trebuie sa inteleaga ca dosarele legate de Transporturi si Dezvoltare influenteaza viata a peste 500 de milioane de cetateni, sper ca Presedintele sa realizeze in ultima clipa si sa accepte aceste nominalizari.

Ne gandim sa mergem la CCR, acesta este pasul pe care trebuie sa il facem. Vom avea o decizie pe care o vom lua in coalitie, dar din punctul meu de vedere trebuie mers la CCR”, a spus Dăncilă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Romania este nepregatita sa se conduca eficient. Daca vor europenii sa LEGALIZAM HOTIA atunci suntem pregatiti sa conducem tot globul pamantesc! Incepem cu cca 500 de milioane de europeni asa cum a spus veorica, docila lu DRACnea, si veti vedea ca putem mai mult decat atat! Aici TOT PSD-ul si membrii coalitiei guvernamentale de la ALDE tariceanu sunt SPECIALISTI de INALTA CLASA!
4
0
Retardatii astia care conduc tara acum vor fi linsati cat de curand!!! Iar prostului de la 11:50 ii reamintesc ca ma-sa este pe centura si nu mai face fata la tiristi! I-ar prinde bine o gura de ajutor de la tine, labagiule!
5
0
nici in pupa nu i doare pe europenii adevarati de ministri vostri ....hai termina vasilico cu textele de videle ...ai stat 9 ani la bruxelles si abia acum ai inteles ca nu te cunoaste nimeni acolo .......rasul curcilor
13
0
ieri si ma - ta a fost sub mine .Vine des la noi la sediu si ii mai dam cate o muie si un...ban,sa te intretina pe tine . Ma - ta s-a pensionat sau mai suge pula si acum ? tu,sa ne sugi pula din dragoste ,asa cum face si sotia ta cand ne iubim.
2
11
cozmine manca-mi-ai cacatul de pezedist ! Nu e luat in seama iohannis da e vazuta bine analfabeta de veorica ? Pai la parlamentul european lucreaza olteni ??? Muie dragnea, mie pesede !!!
13
2
Dancila exagereaza. Iohannis este luat in seama din considerente diplomatice si de protocol. De fapt oamenii sanatosi la cap vad ca omul nu este in regula si nu dau importanta in mod real acestui individ banal chiar daca banalul ocupa o pozitie inalta in Romania.Inteligentii lumii nu vor fi deraiati de niste ciuri-buri.
0
13
Esti membru sau simpatizant Drak-nea nu ai nevoie de botox. Asta reiese dupa un raid in spatiul virtual. Spor la treaba...
12
0
ne pisam pe voi cu bolta , sunteti slugi occidentale , nenorocitilor cum puteti sta capra in fata dictatorilor UE ?
2
15
Gogomanii pesediste.Voi nu conduceti UE ,voi numai faceti dirigentele pentru diverse intilniri, adica un fel de secretariat.
14
1
Bai....sa-mi bag p-ula! Fara olguta lu veorica docila sa duce p-ului de suflet toata Europa!
12
1
trebue urgent viorica la transporturi .s-a termine 1 km de drum comunal.
11
2
analfabeto fa propuneri, dar atata timp cat si tu esti o nulitate- ce sa propui decat ce iti dicteaza satana draknea- oameni capabili, in cunostinta de cauza nu simplii executori gen, dan, tu, tudorel , av popor, sluga dorneanu, florea mnulitatea de cta
22
6
PSD egal distrugerea Romaniei si a intregului popor!
27
5
Muie la toti PSDisti!
22
6
Sa ii sugi lindicul dnei in speta si pula lui wermorel cap de vitel.
7
20
....... ce fata de bovina....
22
6

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367