REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Viorica Dăncilă, întrebată dacă-l va grația pe Liviu Dragnea: Doamne, nici nu se pune problema!

Viorica Dăncilă, întrebată dacă-l va grația pe Liviu Dragnea: Doamne, nici nu se pune problema!

Replica API 8 octombrie 2019 | 00:51 441

Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a spus că în cazul în care va ajunge președinte al României nici nu se pune problema să-l grațieze pe Liviu Dragnea. De asemenea, Dăncilă a spus că demersul prin care Liviu Dragnea încearcă dizolvarea PSD nu are nicio șansă de reușită și a precizat că nu a discutat cu liderul PSD dinainte de arestare.

”Vă dați seama că nu este o decizie a fostului președinte care să ne bucure. Este o decizie care ne întristează, dar nu se va ajunge la acest lucru pentru că noi am făcut totul legal.

Nu am mai discutat cu domnul Dragnea dinainte să fie arestat. Nu știu care sunt considerentele pentru care face acest demers. După ce a fost arestat nu am mai avut absolut nicio discuție cu domnul Dragnea.”, a spus Viorica Dăncilă, la Adevărul Live.

Viorica Dăncilă a fost întrebată dacă-l va grația pe Liviu Dragnea, în cazul în care ajunge la Cotroceni: ”Doamne, nici nu se pune problema!”.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tradatoareo daca eu te-am pus PM fara sa indeplinesti nicio conditie,acum pe tine te doare pixul sa ma gratiezi daca ajungi la Cotroceni?Vezi d'aia n-o sa ajungi ca nu meriti!
0
1
Vine furtuna veorico...pzd-eilor si va ia pe sus ca pe niste gunoaie ce sunteti! Asa v-ati si ridicat! Furtuna din 2016 care v-a adus la putere, a ridicat toiate gunoaiele pe sus, oameni asezati, chibzuiti si muncitori au ramas jos. O sa veti voi acum cand o sa ajungeti cu picioarele pe pamant, cazand de la asa inaltime ce suturi in kur o sa va luati!
2
2
este cineva atat de dus incat sa creada o declaratie de-a unui politician, mai ales cand este vorba de vaca de videle, sefa pzd-eilor?
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102