REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Viorica Dăncilă le răspunde celor care o critică pentru numirea unui jurnalist în fruntea PSD Cluj

Viorica Dăncilă le răspunde celor care o critică pentru numirea unui jurnalist în fruntea PSD Cluj

Replica API 23 septembrie 2019 | 00:33 460

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, sâmbătă, la Alba Iulia, că partidul vrea să obțină rezultate mai bune în județul Cluj și că noul președinte interimar al organizației, Liviu Alexa, nu trebuie judecat înainte.

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a spus, sâmbătă, la Alba Iulia, răspunzând unei întrebări din partea jurnaliștilor, că Liviu Alexa, numit președinte interimar al PSD Cluj nu trebuie judecat înainte.

„Noi l-am numit interimar pe Liviu Alexa, în momentul în care organizația a avut 8 la sută. Vrem să obținem rezultate mai bune, să nu-l judecăm înainte și să venim cu idei preconcepute despre o persoană, să vedem rezultatele pe care le va avea la prezidențiale și atunci vom decide”, a declarat Viorica Dăncilă.â

Numirea lui Liviu Alexa la conducerea organizației PSD Cluj este contestată de fostul lider Horia Nasra, care a spus, într-o scrisoare deschisă, că organizația nu poate fi condusă „de un om care jignește clujenii și comunitatea noastră”.

„Un partid istoric care se revendică de la tradiția social-democrată din Ardeal, de la Iosif Jumanca, Ioan Flueraș și la mulți alții, nu poate fi condus în capitala Transilvaniei de un om care jignește clujenii și comunitatea noastră. PSD Cluj nu poate fi condus de o persoană care nu înțelege că asigurarea liniştii în organizație nu se obține prin îngrădirea diversităţii de opinie, prin excludere și/sau amenințare cu excluderea. Unanimitățile tăcute nu au fost niciodată susținute de clujeni, prin urmare respingem cu tărie orice fel de amenințări. Stimată doamnă Viorica Dăncilă, liderii PSD Cluj vă solicită să luați în considerare dorința noastră de respectare a statutului PSD și bineînțeles de dialog cu organizația și implicit cu aleșii locali”, se arată în scrisoarea deschisă, care, potrivit lui Horia Nasra, a fost semnată și de deputatul Cornel Itu și de alți 40 de primari, viceprimari și consilieri județeni, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se ridica tara veorico... Vine furtuna psd-eilor si va ia pe sus ca pe niste gunoaie ce sunteti! Asa v-ati si ridicat! Furtuna din 2016 care v-a adus la putere, a fost ca o furtuna care a ridicat toiate gunoaiele pe sus, oameni asezati, chibzuiti si muncitori au ramas jos. O sa veti voi acum cand o sa ajungeti cu picioarele pe pamant, cazand de la asa inaltime ce suturi in kur o sa va luati!
4
0
care n-are loc de pensia pensionarului : daca esti gelos ia-mi mie cacatul la lins cu limbutza aia a ta pesedista. Adica spurcata !!!
4
0
bagati-ai pula iin gura nevestei tale , asa cum o fac si altii , aste te tine in viata , ti-a marit pensia , vita nebuna !
0
4
bucatareasa asta crede ca i-a pus dzeu mana in cap si a binecuvantat-o , ce viseaza pune in opera
7
1
pe pariu ca o vaca ar face mai putine tampenii?
10
0
la cate a facut si face Boc in cluj pesedeul o sa ia2% nu peste 8 cum visezi veeeoricooo
12
2
Citeste ce scriu altii.s nu va imaginati cumva ca este capabila sa expuna un punct de vedere.are cu 2 clase mai mult ca trenul si pe langa asta ne am convins toti de ce este in stare.o marioneta perfecta pt nababii psdului... voi va dati seama cum se rostogolesc in mormant ratiu coposu bratienii samd??si nu ca socialsmul democrat ar fii o doctrina rea doar ca astia au inteles altceva.socialsm democrat egal eu sunt boier tu esti sluga.epopeea psd este pe cale sa se incheie,kovesi procuror european a fost primul as.pana acum au jucat doar ei dar au cam ramas cu nimic in mana.mooe psd
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920