REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Viorica Dăncilă, mesaj de Florii şi Paştele Catolicilor. Ce le doreşte românilor

Viorica Dăncilă, mesaj de Florii şi Paştele Catolicilor. Ce le doreşte românilor

Replica API 21 aprilie 2019 | 00:00 226

Premierul Viorica Dăncilă le transmite "sănătate, linişte şi fericire alături de familie" credincioşilor care sărbătoresc duminică Învierea Domnului, precum şi urările sale de bine celor care îşi serbează onomastica în Duminica Floriilor. „Le urez sănătate, linişte şi fericire alături de familie, tuturor celor care împărtășesc astăzi bucuria Învierii Domnului. Sărbători luminate și binecuvântate”, este mesajul transmis de premier catolicilor.

Totodată, prim-ministrul le urează "La mulţi ani!" celor care duminică îşi serbează onomastica, de Florii.

„Pentru creştinii ortodocşi, Duminica Floriilor este începutul Săptămânii Patimilor, o perioadă de apropiere faţă de toţi cei care ne sunt alături zi de zi, dar şi de

cei care au nevoie de sprijinul nostru. Tuturor celor care astăzi îşi sărbătoresc onomastica, le transmit urările mele de bine, sănătate, belşug şi un sincer La mulţi ani!”, le transmite românilor premierul Viorica Dăncilă, cu prilejul Duminicii Floriilor.

Sursă: Știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
lasa vrajeala, ce le doresti s-a intamplaty cu deosebirea ca diminuarea pensiilor nu s-a tradus taiere- este chiar mai grava si dureroasa decat taierile pe timpul lui Boc- stiu ce vorbesc- cu aceste cresteri ca dau in minus am cazut la limita cea mai de jos admisibila dupa o viata de munca. Zilnic asistam la bombe emise de un ametit plantat la munca ce tot anunta aceaa crestere de pensii- mizedrabililor- va spun eu ce asteapta romanii de la voi-- demisie in masa , pana nu ajungeti la puscarie. Iar tu CURVO- invata sa scrii si sa citesti corect romaneste- ANALFABETO
3
2
cand ai postat prostia asta cu tuta ma speriasem ca a scris unul cu IQ 20:20! Daca desteptii vostri Dide sau Godina au IQ de maimuta tu care esti cu 10 clase mai jos ce IQ ai ?Genunchiul broastei poate,te uiti in oglinda si nu realizezi ca esti tu !
2
1
TUTA romaniei !!! elena ceausescu si-a gasit , in sfarsit, inlocuitoare !!!
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614