REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Viorica Dăncilă: Nu demisionez!

Viorica Dăncilă: Nu demisionez!

Replica API 13 septembrie 2018 | 23:23 451

Premierul Viorica Dăncilă a negat zvonurile privind o eventuală demisie. Aceasta a intrat în direct prin telefon la Antena 3 pentru a comenta o ştire apărută marţi.

„Nu demisionez și nici nu am intenția să demisionez. E o informație falsă. Cineva care ar vrea să demisioneze nu ar avea un program încărcat”, a spus ea, în direct, la Antena 3, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Foarte bine faci, fata. Nu demisiona. Nici n-ai de ce. Fata de afisele de circ de pana acum, de la Boc Poc, Ungureanu, Ponta prin Ciolos pana la nea Mihai, tu chiar esti chiar OK. Keep up the good work.
0
0
N-o lasa dracnea din mana pe carmen dan si pe viorica dancila sa stie ca distruge partdul si tara toata! Nemernicul asta, cu mana lu veorica, o sa dea ordonanta de amnistie si gratiere pentru toti hotii, iar cu mana lu carmen dan si-a jandarmilor o sa ciomageasca protestatarii care o sa li se opuna in strada. DICTATURA PENALILOR! Asta ne paste.
1
1
MUIE GUVERNULUI CORUPT
5
1
Sa ma pish pe botul psd-istilor si sustinatorilor lor!!!! Muie psd!!!!
5
1
la cit de proasta e, nici nu stie ce inseamna "sa-ti dai demisia", o crede ca e o invitatie la Pristina...
7
1
Eu, v-am mai zis, fut si dau muie cu cacat pesedeilor. Fraierilor care sunteti ! Nu vedeti cat de prosti v-au cacat mamicile voastre alea bronzate si curve ? V-am dat intalnire in Piata Grivitei de unde sunteti voi, dar n-ati avut tupeul sa veniti futu-va-n gat de cocliti ! Muie cu cacat postacilor pesedei, muie cu acelasi cacat celor care n-au loc de mine, muie veorica, muie dragnea, muie pesede !!!
4
2
daca ai sange , vino cu ma-ta sau nevasta la sediu sa ne bagam pula in gura lor iar tu sa postezi stirea pe net . .....eventual sa ne aplauzi si sa ne platesti . vino la primarie la primul miting cu palaria de paie ca dupa ea te recunosc si intra in boscheti ca venim sa-ti dam la muie .
3
1
Duoamna veorica sa nu plecati de la guvern.Ramaneti acolo pe persoana fizica,il zugraviti,il amenajati...chiar va sta bine in cladirea guvernului.Duoamna veorica sa indepliniti programul psd de halloween si sa-i faceti cu carmencita o surpriza lui dragnea : sa veniti amandoo nemachiate la guvern sa vedeti daca se pisha dragnea pe voi de frica.
18
3
eu sug chilotii la gagicile pesedoase si pwlile la toti pesedeii si lu pretenu Mishu sa -mi dea toti muie cu cacat ca mor de pofta
5
5
cuvantul demisie nu exista pe olteneste. Dar veorico poate ma-ntelegi pe mine : muie tie, muie dragnea, muie pesede !!!
21
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367