REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Viorica Dăncilă, premierul României:

Viorica Dăncilă, premierul României:

Replica API 31 august 2019 | 00:00 290

"România are nevoie de pace, România are nevoie de echilibru, România nu mai are nevoie de divizare, de violenţă, de ură, de cuvinte urâte. Nu ăsta este poporul român. Am intrat şi vedeam şapte, opt persoane cum jigneau şi ţipau şi atunci mă gândeam ce zic cetăţenii din Constanţa, ce zic cetăţenii din judeţ despre manifestarea, despre modul de a se manifesta al acestor oameni? Aici în Constanţa sunt oameni oneşti, sunt oameni respectaţi, sunt oameni care respectă pentru că ştiu că respectul impune respect. Oare astfel de manifestări ne reprezintă pe noi românii? Oare circul ţine de cald pentru România?"

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cite clase ai ?probabil 3_4
0
1
bai vaca baltii, de pace si blablabla, nu te-am auzit pe timpul lui papusarul tau dragnea. taceai si executai sluga jegoasa. ca ciocoii, te-ai trezit tarzan dupa ce boieru ti s-a dus, sluga.
1
1
Are dreptate !----macar zice ceva de bine dar Klaus de lene nici macar nu spune ceva pozitiv poporului asta amarit decit il invrajbeste
1
3
Voi ati declansat rozboiul ,voi ati imprastiat ura si ati dezbinat populatia.Expresia "cine nu voteaza nu conteaza" nu am inventat-o noi,pe Codrin Stefanescu nu l-am sprijinit noi,nu noi am eliberat puscariasii si nu noi am sprijinit coruptia.Va fi pace cad PSD va fi STERS DEFINITIV din istorie.Hai sictir ! Muie PSD ! La dracu cu analfabetii vostri ! La dracu nu nepotismul,jigodismul,la dracu cu pesedizarea Justitiei,Politiei,Jandarmeriei si a tuturor institutiilor statului. Muie PSD !
2
0
DIN FOTO DE CACAT CU MOT !
1
0
Cand Dancila aminteste de atribute ale unui popor civilizat si lipsa urii, a cretinismului schizoid, a imposturii la nivel inalt,este ca unul care a fumat ceva illegal. Doamna Dancila sigur nu a mers prin tara altfel decat cu alai official,cand oamenii se prefac si totul e minciuna,asa cum fac toti marii mahari si bulibasi romanesti din traditia romaneasca. Romania are nevoie de inceputul democratiei,ca acum avem un surogat scarbos,care face sa prospere banditii,nu oamenii cinstiti si Justitia sa fie doar un cuvant scris,fara sens si de fapt o arma politica si un mijloc de abuz .
4
1
Uitati va bine la ei,sunt cea mai ramas din Iliescu si Roman,au pastrat si protocolul aferent,reperezinta o mizerie ca 80% din clasa politica,adica se reprezinta pe ei insusi si doar pe ei CADRE DE PARTID NOSTALGICE COMUNISMULUI!Noroc cu Prounca nr 1: SA NU UCIZI! altfel erati "pa pa"!
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367