REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Viorica Dăncilă, prima reacție în scandalul înfierii băiatului ei: O mizerie! Nu-mi este ușor!

Viorica Dăncilă, prima reacție în scandalul înfierii băiatului ei: O mizerie! Nu-mi este ușor!

Replica API 22 ianuarie 2019 | 00:00 186

Premierul Viorica Dăncilă a vorbit despre subiectul înfierii fiului ei, Victor, eveniment petrecut în 1990. Dăncilă a explicat că acuzațiile care i se aduc, că ar fi realizat o adopție ilegală, reprezintă o mizerie și nu-și dorea să vorbească niciodată despre acest subiect. Ba mai mult, ea a explicat că va notifica orice redacție de presă care va aborda subiectul în mod tendențios, pottivit stiripesurse.ro

”M-am gândit mult dacă să vorbesc despre această mizerie, pentru că la orice om i se poate întâmpla acest lucru. Vă vorbesc în calitate de mamă și nu-mi este deloc ușor. Este pentru prima dată și pentru ultima dată când vorbesc despre acest subiect. Vreau să vă anunț că voi notifica prin avocat orice publicație care va aborda în acest fel subiectul. I-am rugat pe colegii mei să nu vorbească despre acest subiect, pentru că nu vreau să îl transform în subiect de campanie. Pentru mine și pentru familia mea este un subiect extrem de neplăcut. Nu credeam că se vor face vreodată astfel de acuzații atât de urâte, neîntemeiate. Nu mă gândeam că se va face referire la așa ceva. Nu este normal să intri cu bocancii murdari în viața, în sufletul cuiva. Am vorbit cu fiul meu aseară și am convenit împreună să vorbesc despre acest subiect. Eu am certitudinea că am făcut ceva bun, că am făcut ceva legal. A existat un certificat de naștere.”, a declarat Viorica Dăncilă, la Antena 3.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hai sa fim seriosi, Iohanis sta mai prost la gramatica si exprimare ca Dancila.
1
0
Ce-I aia adoptie ilegala? Adica un sistem cretin care pune bete in roate familiilor care doresc sa creasca copii, preferand sa-I tina institutionalizati in conditii de nedescris. Cine poate sa atace asa ceva e clar ca are mintea umbrita de prostie sau pura rautate. Infierile sunt un lucru ce trebuie incurajat, nu discreditat. Un act de genul arata ca, cel putin la un moment dat, pana si aceasta inculta a avut un suflet uman.
3
0
"La orice om" .... femeia e proasta. E clar. Are deficiente grave de exprimare corecta. Fmm dancila cu partidul tau ca la asta mizerii va pricepeti cel mai bine. La intrat cu bocancii in viata omului sunteti campioni mondiali tu va n gura de jigodii mizerabile. In canal cu voi sobolanilor. 'Va n gura de analfabeti ordinari si cu bastarzii vostrii cu tot. Analfabetilor. Slugilor. Penalilor. Mizeriilor. Voi si cei ce va voteaza si va simpatizeaza. Mortii vostri de aeroterme de rahat!
5
3
Nu inteleg de ce atata ofuscare si frustrare din partea matroanei doar se pare ca subiectu;l era cunoscut copilul stia de cand era mic ca e infiat ,toata lumea din videle stia .Nu trebuia sa l afiseze ca pe paduche in frunte la Ateneu si mai ales printre cele mai mari personalitati De ce el si nu altul cu merite exceptionale in studii si profesie Chiar asa tyrebuie sa ducem in spate toate progeniturile celor ajunsi din greseala la putere ???
11
8
Respect pentru omul Viorica Dancila. Un om de nota 20. Fiecare om are dreptul la intimitate in viata particulara de familie. Parinti sunt cei care te iubeste si te creste. . Nu cred ca familia trebuie sa fie subiect de presa. Familia este un lucru nobil si in zilele noastre putin il respecta. Respect Doamnei Viorica Dancila
13
21
Ion nume de sluga,tu cui sugi poola pe aici, probabil jegului de alias RELU alta scursura hastagista.Mergeti baieti pe malul marii luati tesla si pocniti-va si-n cap si in gura ca de barbatie nu se pune problema !Daca eram mama voastra ma chinuiam sa va avortez sau sa va strang de gat cu cordonul ombilical la nastere sa nu las pe lume asemenea imbecili ca voi doi!
10
13
La orice om???? E praf la gramatica frateee!
9
16
Curva asta de dancila trebuie fututa in cur
4
23
Ati jignit-o pe viorica si v-ati luat muia inapoi repede. Nu trebuia s-o atacati la copil.In orice familie,chiar f bogata,momentul cand copilul infiiat afla adevarul sufera un soc.Toate conditiile bune de trai de pana atunci nu mai valoreaza nimic in acele momente si va deveni curios sa-si vada parintii naturali.Se putea ca fii-su lui dancila sa nu stie ca e infiiat si a aflat din presa.Daca se intampla ceva cu psihicul lui cine raspunde?Presa de mizerie care cere bani pe net ca sponsorizare.
23
8

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367