REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Viorica Dăncilă reacționează, după tragedia care a lovit Italia: Ce ORDIN le-a dat celor de la MAE

Viorica Dăncilă reacționează, după tragedia care a lovit Italia: Ce ORDIN le-a dat celor de la MAE

Replica API 15 august 2018 | 00:00 111

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a transmis condoleanţe familiilor celor care şi-au pierdut viaţa, între care şi un român, ca urmare a prăbuşirii podului Morandi de lângă Genova. Un alt român, despre care se credea că a murit, se află în comă, într-un spital italia, conform stiripesurse.ro.

"Îmi exprim întreaga mea compasiune faţă de familiile care au pierdut pe cineva drag în accidentul produs ieri în Italia, români sau cetăţeni de altă naţionalitate. Gândurile mele se îndreaptă către toţi cei care şi-au pierdut viaţa într-un mod atât de brutal, precum şi către toţi cei care suferă, fie pentru că au fost răniţi, fie pentru că au pierdut pe cineva apropiat. Sincere condoleanţe familiilor victimelor. Le doresc celor răniţi puterea de a depăşi această traumă, sănătate multă şi recuperare cât mai rapidă", a afirmat premierul Viorica Dăncilă în mesajul de condoleanţe, dat publicităţii miercuri de Biroul de presă al Guvernului.

Şeful Executivului român a transmis marţi o scrisoare de condoleanţe preşedintelui Consiliului de Miniştri al Republicii Italiene, Giuseppe Conte, în care exprimă solidaritatea Guvernului şi poporului român faţă de Guvernul şi poporul italian, greu încercate de această tragedie.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă este în permanentă legătură cu Ministerul Afacerilor Externe în vederea acordării întregului sprijin necesar familiilor românilor care şi-au pierdut viaţa în acest teribil accident. Bilanțul încă provizoriu al tragediei indică 39 de morți.

"Este o situaţie tragică şi este datoria noastră să ne ajutăm compatrioţii. Vom apela la toate pârghiile legale şi vom face tot ce este uman posibil pentru ca familiile românilor care şi-au pierdut viaţa să primească sprijinul de care au nevoie", a subliniat premierul Dăncilă, potrivit sursei citate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ne pisam pe toti rezistentii si le dam la muie. Spor la bastoane pe spinare si lacrimogene in ochi sclavilor haha protestati pana nu mai puteti ca ne pisam pe voi cu bolta
1
4

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369