REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Viorica Dăncilă, replică ACIDĂ pentru cei de la PNL: încearcă să speculeze politic

Viorica Dăncilă, replică ACIDĂ pentru cei de la PNL: încearcă să speculeze politic

Replica API 3 august 2018 | 00:31 330

Premierul Viorica Dăncilă răspunde la acuzațiile celor de la PNL, care susțineau că Guvernul a alocat ajutoare pentru localitățile afectate de inundații în funcție de culoarea politică a primarului. Dăncilă susține că nu este așa, fondurile mergând către toate localitățile care au avut nevoie.

”Fac apel la cei care încearcă să folosească în scop politic aceste inundații. (...)Guvernul a avut și are în continuare în atenție situația din întreaga țară și nu ținem cont de culoarea politică. Am intervenit prompt și am acordat ajutoare în toate localitățile afectate de inundații.

Numai în luna iulie am acordat sprijin financiar de peste 300 de milioane de lei pentru localitățile afectate.

Am avut în vedere cu prioritate intervențiile de urgență privitoare la reconsolidarea infrastucturii și refacerea digurilor.

Cer din nou autorităților locale și centrale să rămână mobilizate pentru a putea interveni în cel mai scurt timp în zonele afectate de inundații. ”, arată Viorica Dăncilă.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa-ti dau muie cu cacatul ma-tii mai jigodie care nu esti in stare sa-ti alegi un pseudonim ! Da tu nu stii ce e aia. Muie si pesedeului.De la europeanu.
2
1
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis.
1
3
cine sunteti voi de va permiteti cu ajutorul atator presuri, CCR, Tudorel, ciorbea , analfabetii ciordacke, soferul nicolae, strungarul nicolicea- elitele analfabete care vor sa traca tara in subordinea lor, uitasem cateva tae: firea, olguta, carmen-- speram ca vom apuca ziua in care sa faceti coada la celulele puscarie - pe viata
2
1
la patroni : nu mergeti la munca in acele , oricum nu au alta forta de munca , sa va pupe-n cur patronii care nu sunt de acord . PATRONII SA PLATEASCA DUPA MUNCA .....NU 1160 LEI , CUM FAC TOTI ! ALO ,ITM , UNDE ESTI ??????
2
1
Viorica e acida!!! Inseamna ca i-a dat-o dragnea la baza.
3
2
Lasa soro, ca stie Veorica ce face! Da libere, ca doar nu da de la ea. Sa mananca si gura mea de bugetar un gratar la munte, ca avem si tichete de vacanta. Saru mana , Veorico.
5
1
breeeee, iar dai libere la bugetari? pentru ce ? da la toata lumea daca tot vrei sa fii buna. si apoi sa se stea peste program pt. recuperare??? liberele aste sunt pentru cei cu bani care isi permit vacante ! LASA LIBERELE VIORICA, MAI BINE VEZI CE SCOTI PE GURA !!!!!!!!!
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102