REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Viorica Dăncilă s-a semnat ”bucătar-șef al socialiștilor europeni” într-o scrisoare trimisă Parlamentului European

Viorica Dăncilă s-a semnat ”bucătar-șef al socialiștilor europeni” într-o scrisoare trimisă Parlamentului European

Replica API 21 noiembrie 2019 | 00:00 358

Viorica Dăncilă s-a semnat „bucătar-șef” la sfârșitul scrisorii în care susținea OUG 13 și pe care a trimis-o colegilor europarlamentari, potrivit Newsweek România.

Gafa apare în email-ul prin care fostul premier lua apărarea colegilor din PSD în contextul protestelor din ianuarie 2017.

Viorica Dăncilă a trimis pe 24 ianuarie 2017 un email colegilor său europarlamentari, în care fostul premier a susținut punctul de vedere al lui Liviu Dragnea și ordonanța care a scos în stradă sute de mii de români pe vremea când aceasta era europarlamentar, arată sursa citată.

Viorica Dăncilă se semnează bucătar-șef E-mail-ul se intitulează „Situația din România” („A state of things in Romania”) și promite să livreze „faptele” care să conducă la o „interpretare corectă a situației actuale” („We believe it is helpful to know the actuals facts in order to correctly interpret the current situation.”).

Viorica Dăncilă s-a semnat „Chef of the Romanian S&D Delegation”, ceea ce în limba engleză înseamnă „bucătar șef” al delegației social-democraților din România. Probabil că Dăncilă a vrut să transmită că este șeful delegației social-democraților, adică „chief”. A pierdut un i pe drum. Luare de poziție în favoarea OUG 13 Pe 2 februarie, după ce OUG 13 a fost dată, Viorica Dăncilă a avut o luare de poziție în Parlamentul European în care susținea modificările legislative și îi ataca nominal pe Monica Macovei și Dacian Cioloș.

Sursa: libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
te crezi chef ? Du-te femeie la Master Chef. Cand o sa fii Chief of delegation, mai vorbim. Nu mai vb ca sustinea OUG 13 cu Iordache si Nicolicea, doi activisti pcr prafuiti. Asta e nivelul unui presedinte de tara europeana in 2019 ? Atat putem ??
0
1
sunteti cam disperati, nu va faceti targetul pentru banii primiti de la campania pampalaului? asta ca si aletele din ultima vrema va dau de gol!!!
1
0
Muye psd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
2
Sa-mi mancati pisda!
1
1
Ce bviteaza e rupe lantul numai pe 10 august a luat o frica si lasitatea de a plecat in concediu era obosita si a lut o si m pe Carmen cita sa nu aiba niciuna vreo raspundere Au dat ordine din umbra
1
5
muu. Muuuuu. Vai de mama ei, vai de capul nostru!
6
6
Stroe, taie-i de la plic ca astia in nesimtirea lor iti fac rau
2
4
cand un nativ te asculta ,sau citeste ce scrii arareori nu intelege ce vrei sa spui.Chef in franceza inseamna si lider, na !poate a scris in franceza siiic!
6
6
Sa va dau la muie este ok...muie fara numar de la romania
6
3
Omenia este pe cale de disparitie multi se cred importanti jignind ceea ce denota comportament de gradinita. Chef este sef, unde-i greseala....
8
7
analfabeta , asa trebuia semnata srisoarea in cauza
8
11
Nici o diferenta! Si ea face sarmale bune, cat si ordonante de urgenta...vezi oug 13...plm
10
3
Mare chestie ati gasit...
10
13

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218