REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Viorica Dăncilă: „Să nu profităm de necazul oamenilor și să transformăm pesta porcină în dispută politică”

Viorica Dăncilă: „Să nu profităm de necazul oamenilor și să transformăm pesta porcină în dispută politică”

Replica API 1 septembrie 2018 | 01:53 359

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, în contextul vizitei la Constanța, vineri, 31 august a.c., referitor la despăgubirile care urmează să fie acordate fermierilor care au avut de suferit din cauza pestei porcine că vor fi acordate și că acest subiect nu trebuie transformat într-unul „politic.

„Mi-aş dori foarte mult ca în An Centenar să nu mai profităm de necazul unor oameni şi să facem din aceste lucruri subiecte de dispută politică. E foarte important să luăm măsurile care se impun. Din păcate, e un virus care nu are un antidot şi nu putem spune că eradicăm de mâine peste tot, dar că vom lua toate măsurile pentru a da un răspuns", a declarat Viorica Dăncilă, la Constanţa, prezentă la inaugurarea Staţiei de tratare a apei potabile Palas.

Premierul a mai arătat că „important” pentru ea nu este să viziteze localitățile afectate de pesta porcină, deși va merge dacă va fi necesar, ci să fie luate toate măsurile pentru ajutorarea oamenilor și pentru a opri răspândirea virusului.

„Pentru mine important este să luăm toate măsurile pentru a ajuta zonele respective, să respectăm ceea ce s-a stabilit la nivel guvernamental şi, în acelaşi timp, pentru mine e important să avem rectificarea bugetară pentru a putea despăgubi oamenii care au fost afectaţi de acest lucru”, a afirmat Viorica Dăncilă.

Solicitată să comenteze o declaraţie a fostului premier Victor Ponta, care ar fi spus că ţara noastră a fost avertizată că există riscul ca pesta porcină să ajungă şi în România, Viorica Dăncilă a răspuns: "A arăta cu degetul şi a face din acest lucru un subiect politic e inoportun".

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In an centenar sunteti INCOMPETENTI!
5
0
veorica e pusa de infractorul dragnea sa le zica taranilor ca nu ei sunt de vina ca le-au omorat porcii. O sa vedeti voi la voturi futu-va-n gat de hoti ce voteaza taranul. Daca pana acum i-ati pacalit cu 5 lei la pensie,acum ati belit pula. Le-ati omorat singura asigurare pentru iarna. Muie infractorul dragnea,muie pesede,muie cu cacat la postacii pesedei !!!
8
1
da este bine sa nu mergi in zonele cu focar de ppa,caci se ia si la scroafe nu numai la porcii de alde stroe care acuma dupa ce a incasat banii pe apa noastra vanduta jidanilor,se lauda cu ce apa filtrata din haznaua cea mare ne va adapa la pretul cel mai mare,evident,v-ati superporcit mai pesedeilor dar daca a venit pesta o sa vina si ignatul vostru
9
1
si eu doresc ca voi sa nu mai mintiti, sa nu ne mai bagati mainile , pana la umar, in buzunare. Cum este posibil ca in urma maririlor noi sa ramanem cu mai putini bani, in timp ce puscariasul si urmaritorul camatarilor si-a permis, dintr-un nenorocit de saalariu de bugetar, sa arunce 35000 euro manelistilor la nunta analfabetul fiului care si-a permis, la o varsta frageta si-a permis un bolid de- atentie- 200000 euro
9
1
Sa le sugeti PULA LA TOTI PESEDISTII SI SA LE LUATI SALAMUL PRIN GURA MANCATORILOR DE CACAT.SA MI SUGETI PITICUL SA FACETI CA INAMICUL
2
12
Nu exiata boala totul este inventat de cineva cu interes
1
7
Ce necaz fai douamna? Si-asa romanii cresc porci cu toate laturile pamantului.Ptr ca mai apoi sa vanda carnea fara niciun gust altora pe bani.Macar acum mananca singuri carnea pe care trebuiau s-o vanda.
6
1
Sa o intrebam pe Veorica ce semnificatie are anul centenar!
10
2
cel mai periculus virus in romania se numeste ciuma rosie!
13
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218