REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Viorica Dăncilă și-a anunțat prioritățile dacă ajunge la Cotroceni: creșterea pensiilor și salariilor și sprijinirea IMM-urilor

Viorica Dăncilă și-a anunțat prioritățile dacă ajunge la Cotroceni: creșterea pensiilor și salariilor și sprijinirea IMM-urilor

Replica API 20 septembrie 2019 | 01:32 491

Viorica Dăncilă

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, a transmis joi după ce a depus la BEC semnăturile necesare intrării în cursa, că România are nevoie de un președinte care se știe că prioritare sunt continuarea creșterii pensiilor și salariilor, continuarea măsurilor de sprijin pentru întreprinderile mici și mijlocii, pentru antreprenori.

„Mulțumesc celor peste 1,400,000 de români care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția României! Mă bucur să am alături atâția oameni, atâția români care cred, că și mine, că și noi, cei din PSD, că România merită mai mult de la președintele ei.

Avem acum șansa unui președinte care să lupte pentru români, care să îi asculte și să îi sprijine, care înțelege cât de importante sunt consensul și colaborarea între instituțîi pentru stabilitatea țării și care știe că prioritare sunt continuarea creșterii pensiilor și salariilor, continuarea măsurilor de sprijin pentru întreprinderile mici și mijlocii, pentru antreprenori.

Românii merită și au nevoie de un președinte care pune interesul țării înaintea propriului interes, nu un spectator la Cotroceni, nu un președinte candidat care încalcă legile fundamentale și care nu își înțelege misiunea nici după 5 ani de mandat.

Noi, cei din PSD, am fost întotdeauna aici pentru oameni. Noi nu luptăm împotriva cuiva, ci luptăm pentru fiecare român!”, a scris Dăncilă pe Facebook.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca a facut astfel de declaratii inseamna ca nu cunoaste ce prerogative are presedintele. Maririler de pensii si salarii sunt atributul executivului care, la ora actuala este condus de aceasta doamna. Art. 80 din Constitutie precizeaza f clar rolul si atributiile presedintelui. Sa va fie rusine pentru falsitatea declaratiilor !!!!
8
0
daca cresc pensiile si salariile, sprijinite de gard o sa ramana IMM-urile... bani la buget pentru pensii si salarii de unde ?
7
0
pensionare analfabet , daca fiica-ta iti aduce 200 de euro pe seara , cati ii dau la muie ? te verific , ca la mancat cacat esti tare !
3
7
Pentru ca Romania de azi sa ramana acolo unde ii este locul, adica in Uniunea Europeana, este nevoie sa scape de grupul infractional care a ajuns la conducerea ei si vrea sa o scoata in decorul Europei. Aceasta tara merita mai mult decat un Guvern incompetent si toxic, a carui unica misiune este sa scape toti hotii de lege si de puscarie.
9
2
de la 07:30 ia tu si veorica vasilina niste cacat la prelucrat cu limba de la mine !!!
8
2
V-AM VAZUT CAPACITATEA PE 10 AUGUST IAR CU PENSIILE GARGARA ELECTORALA ATI MARIT PENTRU VOI DE100 DE ORI IAR RESTU CU 10 LEI - RUSINICA A DRACU MATEMATICA
8
0
credem sau nu credem in ...furajare si viata buna ,tot spre abator ne indreptam fara scapare!
6
0
Mult succes doamna iar cacatilor la gard ca cel de la 14:57 sa le dam muie lor si familiilor
2
14
Crezi ca te mai voteaza cineva daca voi in iarna nu ati votat in Parlament proiectul ca angajatii de la privat sa primeasca al 13 si al 14 salariu, asa ca in tarile UE? Voi ati guvernat doar pt bugetari si pt patroni. Sa ramana in tara doar bugetarii si voi, patronii, si sa vedem cum iti mai iei si tu salariu, inconstient-o. Nu mai sunt bani de salarii, pensii si inca nu dati afara 80 la suta din bugetari.
16
2
Rau e Doamne sa fii prost! Dar si mai rau este sa fii prost gramada dar sa ai functii inalte. Dar si mai rau este sa fii atat de prost incat sa crezi minciunile debitate de proasta absoluta!Proasto, daca ajungi, prin absurd, la Cotroceni, inseamna ca ai fi Presedinte! Ce atributiuni are, nauco, Presedintele in cresterea salariilor si a pensiilor? Acestea sunt de competenta Guvernului si a prim-ministrului. Conduci de atat timp Romania si nu stii inca care sunt competentile tale? Vai de mama noastra, veoricoooo!
18
2
Inainte de a mari salariile si pensiile vezi ca este nevoie de munca multa. Munca nu va place. Va place sa luati bani de la straini in contul generatiilor viitoare. Jos PSD!
19
3
sa ii dati limbi lui Viorica.
3
17
Tu-ti nasterea mamii matii de pocitanie nesimtita,mai bine te facea mata un cacat langa gard.
14
3
Dar pana acum ce ai facut ? Nu puteai sa le maresti ? Vinzi blana ursului din padure ?
18
3
Iar maresti pensiile si salariile, tuto ! Pentru voi, pentru bugetari: sa faci parada modei, cu hainutele si brosele tale, printre pensionari ?! Legea pensiilor o mositi de 3 ani, veorico! Din ce, de unde... nu iti este rusine ? Cat va mai imprumutati, ca de muncit nu munciti, numai sedinte, cexuri... Rusine! Sa va fie rusine!
18
4
Veorico cred ca e timpul sa te retragi..
18
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218