REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Viorica Dăncilă strânge probe și anunță când o demite pe Carmen Dan: 'Trebuie să am argumente'

Viorica Dăncilă strânge probe și anunță când o demite pe Carmen Dan: 'Trebuie să am argumente'

Replica API 12 iunie 2019 | 01:30 451

Viorica Dăncilă a declarat, întrebată de o posibilă demitere a ministrului de Interne Carmen Dan că atunci când ia decizia de a remania un membru al Executivului trebuie să aibă argumente pentru acest lucru, informează MEDIAFAX.

„Nu. În momentul în care remaniez pe cineva din Guvern trebuie să am argumente pentru a face acest lucru. Nu pot spune că demit pe cineva pentru că nu îi place președintelui sau președintelui Camerei Deputaților sau altcineva. Trebuie să avem argumente”, a afirmat Viorica Dăncilă, luni seară la TVR 1.

După alegerile europarlamentare, președintele Klaus Iohannis a cerut demisiile miniștrilor de Externe și de Interne, Teodor Meleșcanu și Carmen Dan, pentru faptul că mulți români din diaspora nu au stat la cozi la secțiile de votare, iar unii nu au reușit să voteze. Cei doi miniștri au anunțat, însă, că nu vor demisiona din funcțiile pe care le dețin.

Vezi video: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Romania este condusa de o gasca de oligofreni.
4
0
Vecina de langa casa, niciodata nu te lasa fara ... minister !
3
0
Bravo postarea "roman".... Bravooo..... !! Supeeer..... !
5
0
ce sa faci tu cu argumentele, in cazul in care le obtii?, ai nevoie de o persoana de incredere care sa iti traduca si cum increderea in randul vostru nu si-a facut aparitia, zic sa dai cu banu
4
0
care vot boule ? esti asa prost ca nu ai inteles ca ai votat reprezentantii in parlamentul european ?
0
5
Pai tu ce ai vrea, asa fac rusi inpreuna cu sateliti lor de la LENIN incoace,dupa un abuz in prima faza lasa lumea sa tipe dupa care asteapta sa treaca timpul fiindca in lume se intampla multe si alte evenimente devin de actualitate.Exemplu:mai spune cineva ceva de KRIMEEA.
6
1
Aceasta operatiune de incetinire a anchetei prin blocarea procurorilor de a folosi informatiile care au ajuns la ei pe cale legala reprezinta cea mai buna dovada ca 10 august a reprezentat o incercare a PSD de a anihila orice forma de opozitie din Romania. Ministrul de Interne Carmen Dan se afla intr-o situatie dificila pentru ca nu are niciun control asupra anchetei, iar posibilitatea de a fi pusa sub acuzare de catre procurori are mari sanse sa se concretizeze.
8
1
doua cutre, ar trebui sa respecte votul
4
1
Cine zicea ca nu o duce bibilik? Uite cum scapa de cei care o deranjeaza. O da cu manta! Bravos vio!
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614