REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Viorica Dăncilă, taxată pentru gafa din Muntenegru: 'A venit să ne ofere sprijin pentru intrare în UE şi n-are habar unde e?'

Viorica Dăncilă, taxată pentru gafa din Muntenegru: 'A venit să ne ofere sprijin pentru intrare în UE şi n-are habar unde e?'

Replica API 28 iulie 2018 | 03:21 362

Presa din spațiul ex iugoslav nu o iartă pe Viorica Dăncilă pentru gafa de la Podgorița, când prim-ministrul României a salutat Priștina, capitala auto-declaratului stat Kosovo, în timp ce era în capitala Muntenegrului. Gafă monumentală, de necrezut așa lapsus, spun ziarişii muntenegreni.

"Gafă a premierului României! A încurcat Priştina cu Podgorița!", publică site-ul Mondo din Muntenegru.

Iar cel mai important portal de ştiri din Muntenegru scrie: „Gafă a premierului român la Podgorița! «Mă bucur că sunt la Priştina»", reia în titlu site-ul, declaraţia Vioricăi Dăncilă. Nu mai puţin de 89 de comentarii însoţesc articolul. „Politicienii n-au habar de geografie", "Vă vine să credeţi că a venit să ne ofere sprijin pentru intrare în UE şi n-are habar unde e?", "Este de nescuzat!", "A fost oare o greşeală intenţionată?" sunt câteva dintre opiniile postate de cititori.

„Gafă inimaginabilă a premierului României", detalii despre întâlnirea dintre cei doi premieri.

Iar presa din Serbia preia în ediţiile de astăzi informaţia. Ziariştii Publicaţiei Blic se întreabă : „Guvernul muntenegrean acoperă gafa?"

„A crezut că e în Serbia! Lapsus al premierului român la Podgoriţa. «Mă bucur că sunt la Priştina»", titreaza Sîrbia Danas. De menţionat că Belgradul, care nu a acceptat niciodată declararea unilaterală a independeţei Kosovo, consideră în continuare că Priştina este încă parte a Serbiei.

Sursa: RTV

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
LASATI-MA BRE, NU VEDETI CA SUNT PROASTA!!!
0
0
Eu cand ma cac...ma cac iar voi inghiti totul .Cand greseste iohannis mancamia ti ciclul pe paine voi nu mancati cacat deloc.
1
3
guvern de analfabeti, infractori, puscariasi, opriti-va- ajunge cu toatew nemerniciile voastre- cum se poate ca in harghita covasna- romanii sa fie obligati sa invete lb maghiara, voi chiar nu realizati la ce se poate ajunge ptr un nenorocit de vot?, oricum veti putrezi cu toti in puscarie- pe viata, inalta tradare. Orban al ungurilor frecventeaza Romania ca la el acasa, fara sa fie intrebat de sanatate, Un puscarias dovedit- draknea- a ajuns saa decida totul in tara - vei putrezi in puscarie ordinarule
3
1
Imbecila dracului fa piticanie ordinara
3
1
pesedeul este un partid interesat de hotie,precum stroe si dracnea iar afra de asta membrii sunt foarte prosti din moment ce sefa lor este w danila prepeleac
4
1
Cand esti prost esti prost!!! Dar cand esti prost si pupincurist atunci cu siguranta esti Dancila!
7
1
exista joaca aia dintre pesede si penele de zi cu zi in care se lauda ca hotii vostrii sunt mai prosti ca hotii nostrii,cu w danila psd a dat lovitura,a pus mana pe proasta absoluta
4
1
Dragnea de asemenea specimene are nevoie . Un om inteligent nu ar soate carbuni incinsi pe cand aceasta tuta ii face jocu mizerabil acestui infractor . Roamnia a ajuns de rasu plansu .
8
1
astia din teleorman ..toti au kkt in loc de creier
8
0
Ba ,tu esti prost? Poti sa o compari pe proasta asta cu Clinton?
6
0
Si am avut de mult ....Bratianu , Maniu , Kogalniceanu ...nu era tehnica pe atunci , dar erau oameni de valore .
4
0
da ciolos cu linia de feribot Constanta Baku peste muntii Urali cum a fost ? Dar gafa lui Clinton cand a confundat Macedonia cu Muntenegru ? Cautati pe net si veti gasi . Intrebari care este capitala tinutului secuiesc ?Dar a Cataluniei ?Dar a italiei de nord. Pai cand sunt zeci de divizari se mai duce dracului si geografia .Nu este de scuzat Viorica ,dar consilierul care i-a scris hartiuta ce mai face sau este demis deja?
5
8
fata de faptul ca a bagat afganistanul si pachistanul in ue,diferenta de cateva sute de kilometri e nimica toata
7
2
Vasilica ne face de cacat. PSD sustine un asa exemplar in fruntea tarii. Este clar cat le pasa.
8
2
Asta e imaginea Romaniei!!!
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367