REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Viorica de la Clejani a cedat nervos, în fața casei: „Lăsați-mi copiii în pace! Vreți să moară ca Mădălina Manole?“

Viorica de la Clejani a cedat nervos, în fața casei: „Lăsați-mi copiii în pace! Vreți să moară ca Mădălina Manole?“

Replica API 4 iunie 2020 | 00:00 2106

Scandalul în care a fost implicată Margherita de la Clejani a făcut-o pe Viorica, mama interpretei, să-și iasă din minți, marți noapte, în timpul emisiunii "Xtra Night Show" (Antena 1) prezentată de Dan Capatos. După miezul nopții, vedeta a ieșit în fața casei și aproape a început să plângă, în direct la TV, și să-și strige disperarea, din cauza faptului că Margherita (28 de ani) este arătată cu degetul.

Viorica de la Clejani

Captură Antena 1

Accidentul pe care Margherita de la Clejani (28 de ani) l-a provocat pe 23 mai, urmările lui și reacțiile protagonistei au făcut ca familia Clejanilor să fie în atenția tuturor. Margherita sau Marga, așa cum este cunoscută, a fost testată de polițiști cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv, potrivit comunicatului emis de brigada rutieră din Capitală. Din partea Margheritei am văzut o atitudine sfidătoare, însă bieții ei părinți au ieșit public și au prezentat scuze. După ieșirea nervoasă din acel weekend, când i-a stropit pe jurnaliști cu furtunul, Viorica de la Clejani a mai avut o explozie și marți noapte.

Viorica Manole (47 de ani), mama solistei, nu a mai rezistat și, în timp ce soțul ei, Ioniță Manole (49 de ani), dădea interviu în fața casei lor pentru emisiunea de la Antena1, ea a ieșit la poartă nemachiată, cu părul vâlvoi și în haine de casă și a început să țipe: "Lăsați-mi copiii în pace! Eu sunt mama lor, eu am grijă de ei. Nu vreau să pățească și copiii mei cum s-a dus Mălina Olinescu și a murit de depresie, din cauza presiunii mediatice și a oamenilor. Am nervi și nu consum nimic. Sunt mamă, lăsați-mi copiii în pace. Vreți să moară ca Mădălina Manole? Vreți să moară, au omorât pe cineva? Dumnezeu îi pedepsește. Sunt lucruri mai importante în țara asta. Atât am rugăminte, în calitae de mamă: lăsați-mi copiii în pace! Eu mă mulțumesc că copii mei trăiesc și nu sunt drogați ca alții. E o țară plină de drogați și nu face nimeni nimic. De o săptămână sunt terorizată, nu pot să mă duc să mi iau apă, mâncare. Eu nu vreau ca Margherita, din cauza acestei presiuni, să-și ia zilele. Copiii mei au început să fie arătați cu degetul, să fie filmați", a fost o doar o parte din ceea ce a spus cântăreața in fața casei. A fost un strigat de disperare, al unei mame pentru copilul ei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vedeti daca ati facut ciorile astea celebre ? acum sa va feriti ca umbla odraslele lor drogate pe strazi .
4
0
Daca sunteti tigani trbuia sa faceti cazane,nu sa scoateti acele zbieraturi pe care le considerati cantece si sa apareti la toate tleviziunile.Mai duceti-va dracului!
5
0
Lasa Clejeanco ca nu moare fiita pentru ca apare in presa,ba din contra daca se droga si dupa episodul asta se lasa poti sa spui ca a scapat de o moarte sigura din cazua drogurilor,noroc pe care creatorul de moda Razvan Ciobanu nu l-a avut.
5
0
Tot la Antene apelam ca sa ne reabilitam? Parca eram certati.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218