REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Virgil Ianţu, bodyguard pe plajă pentru fiica adolescentă

Virgil Ianţu, bodyguard pe plajă pentru fiica adolescentă

Replica API 24 iulie 2019 | 00:00 1241

Virgil Ianţu şi Iasmina

Taţii de fete, care parcă au în sânge să-şi protejeze enervant de mult odraslele, i-ar da dreptate lui Virgil Ianţu, surprins zilele trecute de fotoreporteri extrem de agitat pe plajă. Omul de televiziune a fost ca un leu în cuşcă la malul mării, iar la o privire mai atentă am şi desluşit misterul stării de nervozitate. Frumosa lui fiică Jasmina, o adolescentă rebelă, după cum tată ei o descria cu ceva timp în urmă, se afla în valuri, iar părintele ei a stat cu ochii pe ea mai ceva ca o gardă de corp.

Virgil Ianţu are o fiică superbă, care a atras imediat atenţia pe plajă, zilele trecute, când a ieşit din mare într-un costum de baie din două piese. Jasmina are doar 14 ani, dar promite încă de pe acum să le facă concurenţă topmodelelor. De acest lucru pare să-i fie teamă şi lui Virgil Ianţu, care o păzeşte ca un adevărat bodyguard. Fix în această ipostază l-au surprins şi fotoreporterii pe plajă, acolo unde de la margine, îşi privea fiica în timp ce se bălăcea. Nu ştim dacă omul de televiiune îi era cumva frică de valuri sau ca nu cumva cineva să se apropie nepermis de mult de fata lui.

Când adolescenta a terminat cu scăldatul, omul de televiziune a condus-o la şezlong, acolo unde se relaxa şi iubita lui Roxana. partenera de viaţă a lui Virgil Ianţu a stat la plajă îmbrăcată şi acoperită cu un prosop.

În timp ce Jasmina se ştergea de apă cu un prosop, părinţii ei îi vorbeau, de parcă îi predau o lecţie. Adolescenta i-a ascultat atentă fără să comenteze.

Într-un interviu recent, Virgil Ianţu povestea despre problemele pe care le-a întâmpinat cu fiica lui, în vârstă de 14 ani, dar și despre soluțiile pe care el și iubita lui le-au găsit, de-a lungul timpului.

„A devenit o ado­les­centă normală, care la vară va avea buletin. Are ace­leaşi probleme pe care le are orice ado­les­cent. Iar noi, părinţii, ne ţinem foar­­­­te, foarte a­proa­­pe de fe­­nomen şi de ce se în­tâm­plă cu ea: dis­cu­tăm zilnic, suntem foar­­te im­pli­caţi. Mai sunt şi mo­mente ten­sio­nate, dar, din feri­cire – poate şi da­torită deschi­derii noastre şi a re­laxării noastre în discuţiile cu ea -, Iasmina nu se as­cunde de noi: ne spune ce simte, ce pro­bleme are… E o perioadă dificilă şi trebuie s-o depăşim „în echipă. Totul e să nu ne panicăm, să ne ţinem aproa­pe de copilul nostru, să fim prieteni, dar totodată să fim şi riguroşi, fermi, pentru că pericolele sunt foarte multe şi grave… Şi, nu în ultimul rând, să ne gândim că şi perioada asta o să treacă – deci există speranţă. Acum, lăsând gluma la o parte, Iasmina e o fată foarte mişto. Chiar îi mul­ţu­mim pentru felul în care e, ca om”, spunea prezentatorul de televiziune.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E greu pana o scapa odata...
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614