REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Virgil Negru

Virgil Negru

Replica API 31 august 2019 | 00:00 2180

Momente tensionate la alegerile PSD Constanţa! Fiindcă locul presei a fost desemnat lângă uşă, la ieşire, în momentul în care s-a încheiat Conferinţa judeţeană, presa a ieşit prima şi şi-a instalat aparatura, urmând să apară Viorica Dăncilă la declaraţii. Locul ales penrru declaraţii a incomodat un pic participanţii la şedinţă, care n-au putut năvăli pe uşă. Adică, s-a ieşit organizat, mai puţini, nu toţi deodată. Evident, s-au găsit şi pesedişti proşti de gură, care să apostrofeze presa, în loc să priceapă situaţia. Printre nervoşi s-a numărat şi Virgil Negru, consilier la Eforie: "Voi să ne faceţi loc, că sunteţi mai puţini! Să staţi la rând voi, ăştia de la presa". Află, Virgile, că noi, ăştia, facem pariu că nu ieşi primar nici la următoarea candidatură, şi nici în 2024!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta e dinala retardat nascut inainte de termen si forrcepsat uitati va ce muie de cretin are
2
0
cu anturaju lui de puscariasi traficanti in cel hal arata orasul plin de tarabe de tigani
8
4
Daca atat poate..... are sef exemplu bun
3
1
Ai invatat sa pronunti corect accentul pe cuvinte in limba romana?Cu dictia cum stai?Iar ai fugit de la meditatii pt gramatica lexica si topica?Ti am zis sa nu mai ai incredere in doamna aceea cu matura nu e profesoara de romana,nu te mai duce la meditatii acolo ca ea e femeia de la curatenia scolii si iti ia banii de pomana!
4
2
Nu poti avea mari pretentii de la un papagal aflat probabil la prima generatie incaltata. pufuletele asta emana prostie si mitocanie din fiecare por, fiind mereu subiect de glume.
6
1
Eu fac pariu ca se duce plii de suflet si nu are bani nici sa faca platile la lume, vai pl lui cand nu o sa ia si il lasa Tit dator, ca o suje, in campanie o sa fie nevoie de bani, de unde plm face el plata? O sa ii amintesc mesajul dat lui Custura dupa alegerile anterioare cand a pierdut Ovidiu: "nu te mai pot ajuta cu nimic", mesaj dat luni a doua zi dupa alegeri. Jeg de om ce esti Virgile!
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218