REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Virgil Negru

Virgil Negru

Replica API 5 noiembrie 2019 | 00:00 1799

S-a făcut sondaj de opinie la Eforie. Dezastru! Candidatul pe care miza PSD, Virgil Negru, e pe ultimul loc! Prin urmare, PSD se gândeşte să refacă cercetarea şi să schimbe sloganul, că de candidat nici nu poate fi vorba: unul e Negru la partid!

foto: Facebook

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa vedem cat sloboz va primi acum v****l la poponetz, ca tot e la pâranaie :))))
0
0
Sa vedem cand o sa apara poza cu Luiza plina de sloboz la gurita stand in genunchi, in Bucuresti. Mama mama mama mama. Luiza dai viteza lui Gaina ca in ce urmeaza sa te scalzi, o sa fie mare rusine pe capul tau si al familiei tale.
4
0
Black Virgin un agramat stilul caracteristic PSD
2
2
Postul se potriveste lui Ghena
2
2
panarama din liceu care se futea pe 2 lei si niste tigari inpreuna cu altele din generatie sa hahahah
5
1
Daca nu iese primar de unde mai iau bani de buze si de silicoane?? Stati linistiti ca l-am pus pe tati sa-l pazeasca ca sa nu ne scape din maini... A facut destule datorii la camatari pentru mine e dator vandut
5
2
Un drogat plin de datorii... Un jeg care isi lasa familia in mocirla si pleaca la distractii cu amanta Luiza... Un porc care ia banii de acasa si ii da lu socru Vasile care e mort de foame... sa zica multumesc daca candideaza si primeste 50 de voturi... Cine il vrea pe analfabetul asta primar??
4
1
Gainat isi face sperante false ca o sa fie primar ca sa poata sa isi intretina cele doua sotii pe care le are.... Isi face campanie cu socru Apetroaiei si cu SOTIA LUIZA ... Nu o sa fi niciodata primar!!! Mai bine plesteti datoriile ca esti terminat nu ai nici ce manca, umblii parlit cu haine vechi si fake pe tine... Bine ca o imbraci si ii faci operatii estetice lu curva aia de Luiza...
7
1
Nulitatea de gaina este disperat ca nu mai prinde post de primar pe mine trebuie sa ma tina cu bani nu cu vorbe
3
1
Replica pentru actualul primar care de fapt nu este primar ci unul care primeste ordine directe!
3
3
manglA marca Replica marca Alexandra , ba si unde cine a facut sondajul ?
2
3
Mobilizati-va. Este momentul nostru. In calitate de cetateni trebuie sa stim ce vrem. Am votat, votam si iarasi vom vota. Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate. Redus numarul de parlamentari. Parlament unicameral. Daca astazi iesim la pensie la 65 de ani, este pentru ca muncim sa acoperin pensiile speciale si pensionatii de 45-50 de ani.
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369