REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

"Vitejii" din Palazu Mare, care au vandalizat un bar şi au bătut clienţii, au fost arestaţi

"Vitejii" din Palazu Mare, care au vandalizat un bar şi au bătut clienţii, au fost arestaţi

Replica API 8 martie 2014 | 00:00 202

Nu-şi recunosc vina

Nu-şi recunosc vina

După mai bine de o lună de cercetări, "vitejii" din Palazu Mare, care şi-au făcut dreptate cu pumnii şi bâtele, vandalizând barul Twice Cafe din Murfatlar, au fost reţinuţi şi propuşi spre arestare. Vineri, 7 martie, Judecătoria Constanţa a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. Menţionăm că oamenii legii au reţinut, în urma percheziţiilor de joi, 6 martie, 6 persoane. Indivizii nu şi-au recunoscut faptele, spunând că ei nu au făcut nimic, însă există martori din respectivul bar care i-au recunoscut pe făptaşi.

Cei şase indivizi din Palazu Mare s-au trezit cu mascaţii peste ei în dimineaţa de joi, 6 martie. Era în jur de 6.00 dimineaţa, când, aproximativ 25 de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, poliţişti din Murfatlar, dar şi jandarmi, au descins la locuinţele acestora. Audierile au avut loc mai multe ore, însă ei nu şi-au recunoscut faptele. De asemenea, au avut loc acţiuni de recunoaştere, anumiţi martori susţinând că ei sunt "barbarii" ce au dat năvală în barul Twice Cafe din Murfatlar, vandalizând totul şi lovind clienţii, patru persoane ajungând la spital. Menţionăm că inculpaţii sunt acuzaţi de comiterea infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice, loviri şi alte violenţe şi distrugere. Tot scandalul a avut loc în seara de 9 februarie, în jurul orelor 15.00, la ieşire din Constanţa, spre Valu lui Traian, pe DN3. Este vorba de o şicanare în trafic, V.C.G., de 21 ani, din Murfatlar aflându-se la volanul unui autoturism marca Skoda, pe când B.C., de 24 de ani, din Palazu Mare, conducea un Audi. Cel din urmă l-a urmărit pe primul, iar în dreptul parcului din Murfatlar a coborât şi i-a lovit maşina rivalului cu o bâtă. Crezând că totul s-a terminat, V.C.G. a mers la barul Twice Cafe din localitate. B.C. s-a întors după ajutoare, după care a dat năvală în respectivul bar, vandalizând tot şi lovind clienţii. Numai că persoana pe care o căuta plecase doar cu câteva minute înainte. De asemenea, precizăm că patru persoane din bar au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. "În fapt, s-a reţinut că la data de 9.02.2014, inculpaţii A.D., A.V., M.G., B.C., A.V.V. şi A.P., au mers cu mai multe autoturisme la un bar din oraşul Murfatlar, având asupra acestora bâte, cuţite şi alte obiecte contondente, unde inculpaţii credeau că s-au ascuns trei persoane cu care anterior, respectiv la data de 9.02.2014, inculpaţii M.G şi B.C, cu care au avut un conflict in trafic. Odată ajunşi la bar, deşi persoanele cu care cei doi inculpaţii au avut un conflict în trafic la data de 09.02.2014 nu se aflau în respectivul local, inculpaţii i-au lovit pe clienţii barului (în jur de 10-15 persoane), au tulburat ordinea şi liniştea publică, au adus distrugeri mobilierului şi au distrus camerele de supraveghere video cu intenţia de a nu fi identificaţi", au spus procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102