REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Viteza a băgat în mormânt încă un tânăr. Logodnica lui e distrusă: „Mi-ai jurat iubire când m-ai cerut de nevastă!”

Viteza a băgat în mormânt încă un tânăr. Logodnica lui e distrusă: „Mi-ai jurat iubire când m-ai cerut de nevastă!”

Replica API 26 septembrie 2016 | 00:00 604

Cine este tânărul mort în accidentul de pe bulevardul Mamaia

Cine este tânărul mort în accidentul de pe bulevardul Mamaia

Durere fără margini în familia tânărului ucis în teribilul accident ce a avut loc la data de 24 septembrie a.c., pe bulevradul Mamaia. Erdinci Ismail nu a mai avut nici o şansă după ce maşina în care se afla s-a izbit violent de un copac. Deşi medicii au încercat să-l resusciteze, inima lui a cedat! Vestea i-a devastat pe membrii familiei şi pe prietenii acestuia. Astăzi, tânărul va fi condus pe ultimul drum.

Viteza excesivă i-a adus sfârşitul tânărului în vârstă de doar 25 de ani. Erdinci Ismail este plâns acum de familie şi prieteni. Faptul că acesta nu mai este i-a cutremurat pe toţi. Zeci de mesaje de condoleanţe au luat cu asalt pagina sa de facebook. „Nu credeam niciodată că am să te văd vreodată căzut la pământ. Spuneai că eşti puternic, că nimic nu te dărâmă. Şi aseară (sâmbătă – n.r.) te strigam să te ridici şi nu ai făcut-o. Ai ales să pleci. Ai fost cel mai mic, dar ai fost un exemplu pentru toată lumea! ADIO! O să ne lipseşti mult, Erdinci Ismail”, a scris Elvis. Şi logodnica lui Erdinci refuză să creadă că viitorul ei soţ nu mai este!

„Trezeşte-te şi fii tare cum ai fost până acum! Tu dormi! Dar la un moment dat trebuie să te trezeşti! Trebuie să înveţi să dai pentru permisul de camion, trebuie să ai grijă de maică-ta! Nu mă lăsa singură! Nu vreau să accept că nu mai eşti! Ştiu că o să-ţi revii! Haide întoarce-te, am nevoie de tine! Adu-ţi aminte că mi-ai jurat iubire când m-ai cerut de nevastă! Adu-ţi aminte cât de fericit erai! Gândeşte-te că locul tău e lângă noi! Nu ştiu ce să îţi mai zic să te fac să revii! Şi să ştii că şi eu te iubesc! Aşa cum mi-ai zis tu aseară că sunt inimioara ta mică şi că mă iubeşti, aşa te iubesc şi eu”, a fost mesajul tinerei.

„Nu ştiu ce ai vrut să faci, ce s-a întâmplat, dar ne vei lipsi mult şi ne vom aminti de tine puternic cum erai mereu! Nu te vom uita!”, a scris, pe Facebook, şi Andrei. Se pare că maşina care l-a condus la moarte a fost achiziţionată recent, mai exact în luna august. „A fost un om foarte sufletist. Mergea cu prietenii şi la biserici şi mânăstiri. Nu mi-a venit să cred când am auzit. Nu avea maşina de mult timp, deci probabil nu a putut să o controleze. Toţi prietenii suntem devastaţi de moartea lui. Era un om minunat!”, a spus Cristina.

Erdinci Ismail şi-a prevestit moartea?!

Coincidenţă sau nu, cu doar câteva ore înainte de tragicul accident în care şi-a pierdut viaţa, tânărul a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care apărea alături de tatăl său, trecut în nefiinţă. Se pare că Erdinci a fost foarte afectat de pierderea părintelui său. Alături de imaginea postată, băiatul a scris şi un mesaj: „Chiar dacă nu mai eşti, eu ştiu că ne vezi de sus şi ai grijă de noi !!! Tăticu' meu !”.

Prietenii cu care se afla în maşină, în stare gravă

În seara tragediei, Erdinci sau „Obos”, cum îi spuneau apropiaţii, se afla în autoturism alături de doi prieteni. Adrian Popa în vârstă de 28 de ani se afla pe scaunul din dreapta şoferului, iar soţia sa, Mariana Popa în vârstă de 26 de ani, se afla pe banchetă în spatele şoferului. Cei doi au fost grav răniţi în urma impactului, femeia fiind încarcerată. Potrivit cadrelor medicale, aceştia se află internaţi la Secţia de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Judeţean Constanţa. Cei doi soţi prezintă multiple traumatisme, dar li s-a administrat tratament şi se află sub observaţie. Este posibil ca cei doi să aibă nevoie de transfuzii de sânge. Mariana şi Adrian sunt şi părinţi, acasă aşteptându-i o fetiţă.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218