REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Viteză pe carosabil umed: a intrat cu maşina în pom, la Eforie!

Viteză pe carosabil umed: a intrat cu maşina în pom, la Eforie!

Replica API 6 noiembrie 2017 | 00:31 460

sursa foto: reporterntv.ro

Un accident rutier a avut loc la Eforie Nord, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 3.30. Totul s-a petrecut în curba de la gară. O tânără în vârstă de 22 de ani a fost rănită, fiind transportată la spital. Aceasta a suferit un traumatism cranio-cerebral şi o fractură de membru inferior.

Update: La volanul autoturismului se afla un tânăr, care a pierdut controlul direcţiei de mers întrucât nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum şi a intrat în coliziune cu un copac. Rănită a fost pasagera din dreapta faţă.

Ce spun oamenii legii

Nefericitul accident rutier s-a produs din pricina neadaptării vitezei la condiţiile de drum, respectiv carosabil umed. Potrivit poliţiştilor rutieri, un tânăr în vârstă de 22 de ani a condus un autoturism pe strada Traian, dinspre Agigea către Mangalia, în Eforie Nord. Astfel, din cauza neadaptării vitezei într-o curbă la stânga, a părăsit partea carosabilă către dreapta şi a intrat cu maşina în copac. Rănită a fost o pasageră în vârstă de 22 de ani, care se afla pe locul din dreapta faţă!

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi continuă cercetările.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Noapte, iluminatul stradal mai mult nu e, curbele alea sunt ca dracu, parapetii nu protejeaza ci ranesc oamenii. sunt oameni din eforie care au patit o dar cei din alte localitati. Puneti parapeti ca lumea nu sarme sa taie oamenii si iluminati. Puneti ochi de pisica pe marginea parapetilor nu sarma goala. criminalilor. luati banii din impozite si nu faceti ce trebuie
4
0
Cred ca pasagera nu l-a lasat sa-si vada de drum. Cine stie ce ii mai facea in timpul condusului!
2
3
Pomul e ok? Ce se stie despre el?
4
2
ce ce nu se invata minte astia, este imposibil sa nu fi citit in viata lui o stire gen, am fost si eu teribilist si mai sunt dar cand vine curba o las moale ca deja stiu ce patesc
3
2
Tanar. Unul fara minte si fara educatie. Si cu o gagica in fata. Asta e motivul accidentului.
7
3
La 22 de ani are 3 km parcursi cu fata.AM KILOMETRI IN MARSARIER MAI MULT DECAT ARE RAHATUL ASTA CU FATA.
4
3
Asta se intampla cand ai cotet dar "suflet" de Ferrari. O pateste pasagerul
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369