REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Viteza şi neatenţia la volan UCID: Lucica Filote şi prietenul ei şi-au găsit sfârşitul pe DN 22C

Viteza şi neatenţia la volan UCID: Lucica Filote şi prietenul ei şi-au găsit sfârşitul pe DN 22C

Replica API 12 august 2013 | 00:00 528

Prieten al cuplului, supravieţuitor după impactul maşinii cu un copac

Prieten al cuplului, supravieţuitor după impactul maşinii cu un copac

Accident rutier cumplit între localităţile Castelu şi Medgidia (DN 22C), o tânără de 20 de ani şi iubitul acesteia, în vârstă de 26 de ani, decedând pe loc după impactul maşinii în care se aflau cu un copac. Pompierii constănţeni au fost solicitaţi să intervină sâmbătă, în jurul orei 18.20, pentru descarcerarea celor două persoane decedate. Un al treilea pasager în maşina Volkswagen, condus de Lucica Filote, de 20 de ani, din Nisipari, a scăpat cu răni uşoare.

La faţa locului s-au deplasat şi poliţiştii de la Serviciul Rutier Constanţa, constatând că un autoturism care rula cu direcţia spre Medgidia, pe DN 22C, a părăsit partea carosabilă spre stânga, unde s-a izbit violent de un copac. În urma impactului a decedat şoferiţa autoturismului VW, Lucica Filote, de 20 de ani, din Nisipari. Tot ca urmare a accidentului, a rezultat şi decesul pasagerului Mihai Spirolari, de 26 de ani, din Nisipari, prietenul Lucicăi Filote. Conform unor surse, Spirolari era angajat MApN, militar la o unitate din Medgidia - de altfel, şi pe pagina acestuia de Facebook notase acelaşi lucru. Imediat după aflarea veştii, prietenii celor doi au postat mesaje de condoleanţe pe pagina de socializare, comentând totodată că cei doi "erau cuminţi şi se iubeau mult". Revenind la datele accidentului de sâmbătă, precizăm că de la faţa locului a fost preluat cu ambulanţa un alt pasager aflat în maşină, Laurenţiu Trifu, de 30 de ani, din Nisipari, care a scăpat cu răni uşoare. Potrivit martorilor şi poliţiştilor, autoturismul rula cu viteză excesivă, acesta fiind şi motivul pentru care şoferiţa a pierdut controlul volanului. Un alt motiv ar fi fost neatenţia (s-a speculat că Lucica Filote s-ar fi pensat în timp ce se afla la volan; se pare că tânăra avea o programare la pensat în Medgidia), însă nu putem să nu menţionăm şi lipsa de experineţă. Poliţiştii de la Rutieră continuă cercetările.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367