REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

VIZITĂ la YVY Catering Constanţa, pentru a afla de la cei mai buni despre secretele bucătăriei!

VIZITĂ la YVY Catering Constanţa, pentru a afla de la cei mai buni despre secretele bucătăriei!

Replica API 23 mai 2019 | 00:00 1323

Sediul YVY Catering Constanța a răsunat, miercuri dimineață, 22 mai a.c., de râsete de copii! Prichindeii de la Centrul Educațional „IQ” Constanța au venit în vizită, ocazie cu care au învățat să facă pâinici, au modelat aluatul în formă de soare și fețe zâmbitoare și s-au delectat cu dulciuri. Ba chiar au învățat și despre cât de importante sunt mâncarea sănătoasă și curățenia într-o bucătărie!

Curioși și veseli. Astfel au trecut pragul bucătăriei YVY Catering Constanța prichindeii de la grupa mare de la Centrul Educațional „IQ” Constanța. De altfel, nu a fost pentru prima dată când au vizitat YVY Catering, micuții venind și în trecut la specialiștii de la firma constănțeană de catering pentru a afla de la cei mai buni despre secretele preparării bucatelor.

Echipați corespunzător, au vizitat bucătăria, au privit curioși aragazele și hotele imense, au pus întrebări despre legumele proaspete care erau curățate pentru bucatele ce urmau să fie servite clienților în ziua respectivă, aflând cât de importantă este mâncarea sănătoasă pentru dezvoltarea lor, și într-un final, s-au oprit la panificație, unde urmau să învețe să facă pâinici.

Aici, au urmărit atenți malaxorul unde au fost amestecate ingredientele, au privit curioși fiecare pas de pregătire a „scenei” unde urmau să se desfășoare și nu au așteptat să fie invitați să-și încerce talentele pe aluatul proaspăt.

Pâinici împletite, fețe zâmbitoare sau sori au ieșit din mâinile lor pricepute. Iar unde se poticneau, bucătarul șef și educatoarele erau lângă ei să îi îndrume. Distracția a fost la cote maxime, iar la final cei mici au dorit să le ducă părinților rezultatele muncii lor.

YVY Catering Constanța este locul unde sunt preparate bucate pentru toate gusturile și preferințele, fie că vorbim despre felurile de mâncare tradiționale, precum ciorbele sau sărmăluțele cu mămăligă, sau despre meniurile vegetariene, raw-vegane sau pentru diete. Bucatele sunt preparate într-un bucătărie modernă, unde se acordă o atenție deosebită curățeniei și, foarte important, cu ingredinte proaspete!

Pentru că „o masă bună te inspiră, te cucerește și îți revigorează starea de spirit”, așa cum spun reprezentanții YVY Catering. Tocmai de aceea bucătarii experimentați ai firmei de catering au grijă ca din mâinile lor să iasă preparate cu un gust desăvârșit, căci „mâncarea bună și proaspătă nu este doar despre ideea de a te hrăni zilnic, ci și pentru a îți întreține simțurile în cel mai plăcut mod”.

YVY Catering este locul indicat pentru a comanda, la prețuri avantajoase, preparatele culinare pentru masa de prânz, la locul de muncă, pentru un eveniment special din viață, precum o nuntă ori un botez sau chiar și pentru o petrecere în grădina locuinței!

Cei interesați pot alege din meniurile diverse realizate de YVY Catering – după cum spuneam, sunt preparate meniuri atât pentru diete! – sau pot personaliza comanda, în funcție de preferințele culinare. Mai multe detalii puteți obține pe pagina web a YVY Catering. https://yvycatering.ro/

F.B.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
aiurea, munca e pentru masini si pentru fraieri, baiatii destepti stiu sa FACA bani nu vezi!
0
0
foarte dragut, inainte de 1989 existau vizite la fabrica de paine, dupa 89 modele au fost doar non valorile precum Elena Udrea, Eba, Paranghelie, Piedone, etc, adica cum sa ajungi undeva FARA SA MUNCESTI
1
0
Foarte frumos si de laudat initiativa privata !!! Trebuie investit in viitor !!! Poate ne ziceti,Replica,cine conduce Yvy ???
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614