REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Vizită oficială a unei delegaţii din Constanţa în Turcia! Iată de ce vor pleca consilierii locali şi Făgădău

Vizită oficială a unei delegaţii din Constanţa în Turcia! Iată de ce vor pleca consilierii locali şi Făgădău

Replica API 25 aprilie 2018 | 00:00 223

Nouă consilieri locali constănțeni vor forma o delegație care va pleca în perioada 9-12 mai în Turcia, într-o vizită în Eskisehir Tepebași, la invitația primarului Ahmet Atac. Scopul vizitei este dezvoltarea relațiilor de cooperare în domeniile: cultură, artă, mediu, sănptate, economie, sport, turism. Cei 9 vor fi aleși prin desemnare și vot în cadrul ședinței de consiliu de miercuri, 25 aprilie a.c.

În expunerea de motive este stipulat următorul aspect: „Conform art. 5 al Înțelegerii de cooperare și parteneriat: părțile vor evalua posibilitățile de promovare a unor proiecte de dezvoltare economică și socială care să fie benefice comunităților pe care le reprezintă. De aceea, este necesar să se efectueze această deplasare în scopul identificării la fața locului a oportunităților existente pentru schimburi în domeniile menționate mai sus”.

În luna octombrie 2014, a fost smenată Înțelegerea de cooperare și parteneriat între municipiul Constanța și municipiul Tepebașim Eskisehir din Republica Turcia. Primarul turc a făcut o cerere la data de 27 martie a.c., prin care invită o delegație formată din 9 oficiali în localitate pentru o vizită protocolară. În invitația trimisă de primarul turc, pe lângă cei nouă oficiali, este invitat și edilul Constanței, Decebal Făgădău.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
problema e ca la turci e lux fratilor,ar fi extrem de bine sa incerce sa aplice dupa exemplul cum fac aia turism.Ce cred:NICIODATA C-ta nu va face turism adevarat cat timp exista machedoni si alti venetici incuibariti mari"antreprenori"rasa mai dificila si hrapareatza ca astia nu exista,poate doar evreii si scotienii.Va zic,turcii-nu tiganii nostrii corciti-sunt adevarate gazde,cine a fost la ei in vacanta poate confirma,nu au nimic in comun cu haitele de alogeni care falimenteaza Dobrogea.Chiar si la sate la turci e curatenie si oamenii au bun-simt,nu traiesti cu senzatia ca ai fost tzepuit
0
0
Cei 9 consilieri mai bine ar face vizite in oricare oras din Romania si vor vedea diferenta fata de mizerabila Constanta .
1
0
Ar fi ideal , o vizita a primarului , sa mearga la Cluj , Timisoara , Sibiu sau Arad....sa vada diferenta enorma fata de Constanta . Tot spre Imperiu Otoman tragem ?
6
0
ar fi bine sa invatati cate ceva din lumea civilizata, nu doar sa va plimbati pe banii statului, cred ca asa ar fi bine
5
0
Ar trebui sa mergeti la turci sa vedeti curatenia din orase, sa vedeti mijloacele de transport. Ar fi ceva de invatat de la orientali...
2
0
De la orientali invatam noi?Pai si aici este orient.Pai si autobuze nenorocite le luam tot de la orientali.
1
4
Cum sa arate acest oras daca noi invatam de la turci? Nu inteleg de ce nu invatam de la nemti?
2
4
Sa va futa turci in ghiotane
4
6
Macar daca ar invata ceva, mocangii astia! Orasul arata ca naiba iar Fagadau se plimba. Sa ramana acolo cu totii, scapam de o gasca de profitori...
15
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218