REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Vlad Cosma, dezlănţuit: 'Am fost şantajat timp de 2 ani'

Vlad Cosma, dezlănţuit: 'Am fost şantajat timp de 2 ani'

Replica API 28 martie 2018 | 00:38 450

Vlad Cosma a dezvăluit în direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu, faptul că ar avea mai multe înregistrări, dar şi dovezi din mai multe dosare. Mai mult, Cosma junior s-a detonat în direct şi a spus că a fost obligat să dea denunţuri false în şapte dosare penale.

"Toate dezvăluirile le voi prezenta în continuare, în special la Parchetul general. Peste 30 de persoane au depus plângeri penale împotriva acestor procurori. Sunt mai multe deschise împotriva lor. Am să ofer toate detaliile jurând să spun doar adevărul. Voi veni cu probele pe care le am în continuare. Am fost şantajat timp de doi ani, mi s-a spus că surorii mele şi fratelui meu li se vor deschide dosare penale. Eu am fost constrâns de situaţie să particip la acest joc ilegal. În alte şapte dosare penale am fost obligat să dau denunţuri false. Ne băgau prin spate ca să semnăm denunţuri false", a dezvăluit Vlad Cosma, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un papagal! Ati furat in familie HOTILOR, la puscarie cu voi! Ce cauta pocnitoarea de sora a ta in parlament ? Ea decide pentru noi ?? Aveti bani ??!!
7
4
Basescu, tu ai fost la un nivel mai inalt cu fii-ta la Parlamentul European. Dumnezeu ne apara: hotomani care au furat milioane de euro, scapa; militieni prinsi pe autostrada A2 care o sa scape; se fac presiuni sa scape si cei doi militieni din Mangalia. Adevarat a-nviat!
4
4
Ei nu inteleg ca,doar au mai castigat ceva timp si ca nu au fost achitati.Procesul se reia ,dar ei sunt tot in boxa acuzatilor si sper ca in urma deciziei judecatorilor sa mearga acolo unde le este locul.Deci , NU AU FOST ACHITATI.
6
2
Ce le mai plangeti de mila la ''nevinovatii'' astia!!
6
3
Codruta, baga cat mai multe gunoaie d-astea la beci.
10
5
Vreau cati mai multi marlani din tara asta sa ma sustineti.
9
4
Dar de ce nu isi face operatie estetica sa para si el om ca bani are dar poate iese prost operatia ca lu nasoala aia de sorsa zici ca e gibon
7
4
Acum o sa va plangem ca pe Bica ! Cat ati furat si rupt Prahova nu vi s-a auzit ciocul! Sora-ta indoia batele ,tu cu acadeaua tac-tu rupea... Acum plangeti si lacrimati! La puscarie cu voi!
11
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614