REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
14.2° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Vlad Cosma, reacţie la comunicatul DNA în care este acuzat de şantaj

Vlad Cosma, reacţie la comunicatul DNA în care este acuzat de şantaj

Replica API 13 februarie 2018 | 02:24 424

Fostul deputat Vlad Cosma, autorul înregistrărilor difuzate duminică seara la Antena 3, reacţionează la comunicatul DNA în care este acuzat că ar fi dorit să şantajeze procurorii DNA, prin intermediari, pentru a-şi câştiga o situaţie juridică favorabilă.

"Ca răspuns la comunicatul DNA:

1. M-am prezentat la DNA Ploiesti in ultimele saptamani doar in momentul in care am fost citat telefonic de catre domnii procurori.

2. Am fost citat prin telefon de politistul Iordache Mihai o data si de politista Florea Gabriela de două ori.

3. In momentul in care m-am prezentat, au dorit sa ma filmeze intr-un dosar penal, unde declaratiile au fost realizate cu incalcarea legii, si am refuzat acest lucru", a declarat Cosma pentru STIRIPESURSE.RO.

Fostul deputat Vlad Cosma a prezentat înregistrări cu procurorii Mircea Negulescu şi Lucian Onea, de la DNA Ploieşti, care i-ar fi cerut să fabrice şi să planteze probe în dosarul în care era anchetat Sebastian Ghiţă. DNA susţine, într-un comunicat transmis luni dimineaţă, că înregistrările sunt prelucrate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
da-le ce trebuie , si lor , si lui nutu sau andre ! Tu vei face revolutie in dna , procurori corupti , talhari , oameni nevinovati arestati .
1
0
Acest individ nu stie sa vorbeasca liber, citea declaratia de la tv.probabil scrisa de altcineva. Cum chizda masi toata familia, tata presedinte fiu si fiica parlamentari. Va dati seama cat au furat ca sa cotizeze la partid sa fie pusi pe listele psd. pe loc eligibil. Daca tudorel face vreo magarie trebuie sa iesim in strada.Nu se mai poate fratilor, astia o sa ne fure si izmenele de pe noi.
1
2
Toata chestia asta este regizata.Si miza sunt termenele de pe 15 feb al capului mafiot al psd ,Dragnea si de pe 19 feb al clanului mafiot psd Ploiesti ,Cozma.
1
2
Bagami-as pula in masa si soru'sa si-n tasu de jeguri psd-iste corupte...
7
3
Tremura izmana pe el e pishat la kcur de frica
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218