REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Vlad Dragomir, pe lista a două cluburi rivale din Serie A!

Vlad Dragomir, pe lista a două cluburi rivale din Serie A!

Replica API 5 iunie 2020 | 22:25 1083

Vlad Dragomir este foarte aproape de a prinde transferul carierei, două cluburi cu nume din Serie A se luptă pentru semnătura sa. Internaționalul de tineret pare că s-a adaptat la Perugia, formație din eșalonul secund italian, iar în următoarea perioadă de transferuri ar putea face saltul mult așteptat.

Următorul mercato se anunță a fi unul în care jucătorii tineri ar putea primi șanse importante din partea cluburilor cu nume, în privința unor mutări, date fiind problemele de lichiditate pe care mai toate formațiile le au din cauza pauzei de fotbal ce a atras de la sine doar cheltuieli, mai puțin venituri. Trendul pare a se instala deja în mai toate campionatele importante ale Europei, iar Italia nu face nici ea excepție.

Vlad Dragomir aproape de un transfer la Sampdoria sau Genoa

Presa de sport italiană anunță astăzi că Vlad Dragomir este subiect de dispută pentru transfer între Sampdoria și Genoa, rivalele istorice din Liguria. Mijlocașul în vârstă de 21 ani se află pe lista formațiilor genoveze de mai mult timp și ar putea face pasul spre Serie A în perioada imediat următoare, anunță publicația Calciomercato.

Vlad Dragomir se află la Perugia din 2018, formație care activează în Serie B, iar evoluțiile sale constante, deși în nota echipei, par să fi atras atenția echipelor gata să „vâneze” tinere talente ce pot fi valorificate ulterior.

Fiind un produs al Poli Timișoara, Dragomir s-a transferat în vara anului 2015 la Arsenal Londra și a evoluat în formația Under 18 a clubului, pentru ca mai apoi să avanseze la echipa de sub 23 de ani. Acesta a fost de mai multe ori în vizorul primei echipe, ba chiar în unele partide a fost inclus pe foaia de joc a acesteia.

La Perugia a evoluat în 52 de meciuri și a înscris doar o dată, iar de la venirea lui Serse Cosmi, din ianuarie, pe banca formației din Umbria, Vlad Dragomir nu a mai reușit să își păstreze statutul de titular, ceea ce ar putea favoriza posibila mutare, potrivit prosport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102