REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Vlad Voiculescu, primele explicaţii după ce a demisia managerului Institutului 'Matei Balş'

Vlad Voiculescu, primele explicaţii după ce a demisia managerului Institutului 'Matei Balş'

Replica API 24 februarie 2021 | 00:25 1766

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, oferă primele explicaţii după ce a demis-o, luni, pe Maria Niţescu, manager interimar al Institutului "Matei Balş" din Bucureşti. Decizia a fost motivată de "multiplele disfuncţionalităţi" în gestionarea situaţiei pacienţilor internaţi în Pavilionul V al unităţii medicale care au fost transferaţi în urma incendiului din 29 ianuarie 2021 şi în comunicarea cu ministerul, scrie stiripesurse.ro

"Astăzi a fost a nu știu câta oară când am primit informații eronate de la o unitate din subordine. E deja prea mult. Prea mult din ce înseamnă “stat” în țara asta a devenit sinonim cu lipsă de profesionalism, program fix, țâfnă și misecuvenism.

Calitatea muncii multora dintre cei din sistem care lucrează în birouri - cei care ar trebui să facă munca medicilor și a personalului medical mai ușoară, mai puțin birocratică, mai cu sens - este pur și simplu din altă epocă. Se produce hârtie, nu valoare. Pentru fiecare om care muncește pe rupte sunt alți 10-20-30... cine mai știe câți... care au o singura grijă: pasarea responsabilității către alții - în jos sau în sus, la stânga sau la dreapta... nu contează, atât timp cât dânsul/dânsa se ocupă strict cu statul la stat.

E momentul ca lucrurile să se schimbe. Cândva era o onoare să lucrezi pentru stat, să îți asumi o responsabilitate publică. Trebuie să facem să fie din nou așa... dacă vrem ca țara asta să nu eșueze lamentabil în doar câțiva ani în toate domeniile care contează. Pericolul este cât se poate de real și ne privește pe toți. De astăzi, eu unul nu voi mai avea răbdare", scrie Voiculescu pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gigi sa iti iau trantorii din familia ta in pula iar tie sa iti dau multa muie
2
0
dati ba afara trintorii pesedisti.asta era cordeza lui cercel,auzi,medic igiena.sa va spalati pe miini,copii!
1
4
golanul asta fara facultate terminata, da afara medici, numeste altii, cu tupe de tefelist ameninta si face valuri...au murit atatia oameni la Bals si inca mai este ministru...tinerele lichele din politica romaneasca uniunea scufundati Romania
6
0
a vazut-o mai proasta ca el,inadmisibil el fiind etalon
5
0
te schimba asa ca fa curat la minister ca vine MAIOR AI incurcato
5
0
si totusi nu vreai sa ne arati ce SCOALA AI ????DIPLOMELE inclusiv cea de bac
6
0
coruptiaucide
4
0
Cind spune :,, tara asta,, se refera la tara noastra, Romania? El de unde este?
7
0
O conceptie foarte frumoasa si necesara.
0
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367