REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Vlad Voiculescu, război cu Florin Cîțu: Mi-a arătat că sistemul vine peste tine, dacă deranjezi! VIDEO

Vlad Voiculescu, război cu Florin Cîțu: Mi-a arătat că sistemul vine peste tine, dacă deranjezi! VIDEO

Replica API 17 aprilie 2021 | 22:55 1715

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, lansează o serie de atacuri la adresa premierului Florin Cîțu, pe care îl acuză că a acționat la ordinul oamenilor din sistem, nu cunoaște realitatea pandemiei, însă a favorizat ”specialii sistemului”, scrie stiripesurse.ro

”Am crezut, de asemenea, că premierul numit din partea unei coaliții nu va folosi forța pe care i-am dat-o pentru rațiuni care țin de cariera sa politică. Am crezut că premierul va respecta transparența, dar m-am înșelat!

Am crezut că am ieșit din epoca epoleților, a generalilor, a specialilor. M-am înșeleat!

Au fost ciocniri de mentalități! Vaccinarea este una dintre ele: am insistat ca vaccinarea să fie făcută mai întâi pentru bătrâni și bolnavi, dar a fost decizia altcuiva să fie altfel. Nu am crezut că vom avea mai multe centre închise pentru speciali, dar uite că s-a întâmplat. Când am arătat aceste lucruri public, am avut parte de o investigație a Corpului de Control a premierului. Ne-am pomenit cu un Corp de Control care a aruncat în spațiul public acuzații nemaiîntâlnite de altfel în lumea civilizată. Premierul a dat un semnal către orice om din administrația publică: dacă vrei să aperi interesul public, dacă vrei transparență, trebuie să te temi. Dacă deranjezi, dacă dai informații care deranjează oamenii din sistem, atunci aceștia vor veni peste tine!

Premierul României discutând aproape niciodată cu Ministerul Sănătății, premierul României lansând cifre, targheturi fără să se consulte cu nimeni. Premierul României devenind primul epidemilog al țării, premierul României vorbind despre lucruri pe care nu le înțelegea și fără să se consulte cu specialiștii, cu medicii sau cu epidemiologii precum doamna Andreea Moldovan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
HOTI DEGHIZATI IN ALBA-CA-ZAPADA
0
0
din pacate diicot face parte din sistem!!! nu se stie care insa
0
0
Dimpotrivam s-a speriat cand a vazut ca sistemul tau vine peste sistemul lui. Sper ca DIICOT sa puna capat ambelor sisteme!
2
0
cu ce dracu deranja asta ca era vesnic absent? poate doar cu afacerile personale!!!
7
2
Vaicareala de doi bani. Asta e bun poate sa faca telenovele pentru coafeze.Probabil ca va avea timp, i-l va oferi DIICOT.
14
7
esti un mincinos sa vedem dosarul care osa ti-l face Citu sa vedem ce furai si pe unde vedeai si cu voi si fara voi se caca Citu pe voi la puscarie sa aduci bani de salarii inapoi ca te-a prins ca nu ai studii esti nul bani si la puscarie
11
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108