REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Vlad Voiculescu s-a ENERVAT, după imaginile REVOLTĂTOARE de la spitalul din Corabia

Vlad Voiculescu s-a ENERVAT, după imaginile REVOLTĂTOARE de la spitalul din Corabia

Replica API 12 ianuarie 2021 | 23:17 2290

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a decis duminică seară trimiterea unei echipe de control a Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Olt la Spitalul Orăşenesc din Corabia pentru a ancheta cazul unui pacient care a fost filmat stând pe jos şi cerând ajutor, anunţă Ministerul Sănătăţii.

„Am urmărit şi eu imaginile care au fost postate pe reţelele de socializare online de la Spitalul Orăşenesc din Corabia şi am cerut aseară trimiterea de îndată a unei echipe de control la faţa locului pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate cu acest domn. După ce voi avea toate informaţiile, voi putea lua o decizie pentru ca astfel de situaţii să fie tratate cu mult mai mult profesionalism de către personalul spitalicesc”, a declarat ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

Raportul realizat de echipa de control a DSP Olt va fi înaintat, în conformitate cu legislaţia în vigoare, Corpului de Control al ministrului Sănătăţii.

Imagini cu un bătrân care stă în genunchi pe holurile unui spital, neputând să se ridice, au fost filmate şi postate pe Facebook, cea care le-a realizat susţinând că totul s-a întâmplat la spitalul orăşenesc din Corabia. În imaginile postate se vede cum cadre medicale care asistă la ce i se întâmplă bătrânului îi cer acestuia să se ridice singur pe scaun şi îl ghidează, fără a-l ajuta, deşi, în mod evident, vârstnicul, care spune că a suferit un accident vascular, abia se poate mişca, scrie ştiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hai sa fim seriosi ,ca ce s-a intamplat in acel spital se intampla aproape in toate spitalele din Romania.Saracul domn ministru este rupt de realitatile din sistem.Cu siguranta pacientul care apare in filmare este un om simplu,care nu a avut de unde sa dea o mica atentie si drep urmare a fost tratat cu multa indiferenta.Chiar daca salariile personalului medical din spitale sunt foarte mari,ei tot asteapta o mica atentie,ca asa au fost invatati!
2
0
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
2
1
asta se intampla in toate spitalele de stat din RO.infirmierele si asistentele se uita cu scarba la pacienti ,daca nu le bagi macar 3 lei in buzunar ..un sistem bolnav cu oameni si mai bolnavi...Am fost la un spital privat acum ceva ani ,si o borata de infirmiera cu 3 clase ,batea apropouri sa i dau ceva malai ,ca ma duce de ici colo ,la analize ,la salon..mars in kkt de tiganca imputita .am platit 5000 de lei pt o chestie banala de o zi in spital si ea vrea ,mici atentii..sintemul e canceros ,mintile si obiceiurile la fel.
9
1
e un securist nenorocit.
7
3
coruptia.ro
8
0
Si ce-a facut? A strans din buci?
11
1
CU DEMOLAREA TERASELOR DE LA ANTURAJ, MIO SI ZORILE S-A MAI AUZIT CEVA ? INTREB PENTRU UN PRIETEN
6
4
Asa faceau si uni directori din spitale dar si alti si pe timpul comunistilor pana au trimis aia vreo cativa la canal,asa s-a facut ordine in tara cu pedepse mari.Si in alte tari omul este respectat de cei cu functii pt.ca altfel platesc aia cate o despagubire de trebuie sa munceasca cinci ani sau mai mult degeaba,in Romania toate partidele de dupa 1990 sunt vinovate pt.ca nici un partid nu a avut curaj sa pedepseasca directori nu cu toate ca uni se comporta la spitale sau alte unitati pe care le conduc ca patroni de firma cu toate ca ei nu sunt decat niste administratori numiti de stat.
12
0
Pune-te un pic in pielea pacientului care nu mai gaseste medicamente esentiale euthyrox siofor glucophage.
18
0
coruptiaucide
14
1
Sa nu va enervati , dle ministru..... Aceasta situatie o intalniti in toate spitalele, mai ales in cele declarate covid.... Pacientii sunt nevoiti sa sune la 112, pt. ca personalul medical sa treaca pe la ei.....Dar asa este daca au salarii mari si tot felul de beneficii.
19
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218