REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Vlad Voiculescu: Șansele ca ȘCOALA să treacă în ONLINE sunt de aproape 100%

Vlad Voiculescu: Șansele ca ȘCOALA să treacă în ONLINE sunt de aproape 100%

Replica API 27 septembrie 2021 | 23:08 1732

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, susține că în București șansele ca școala să treacă în online săptămâna viitoare sunt de aproape 100%, scrie stiripesurse.ro

„În ciuda parangheliilor care sunt încă permise în București, toate culminând cu congresul PNL cu 5000 de oameni de ieri, părinții de copii de școală din București trebuie să știe că șansele ca școala să treacă în online săptămâna care vine sunt de aproape 100%”, a scris pe Facebook duminică seara Vlad Voiculescu.

Fostul ministru al Sănătății susține că instituțiile statului au fost din nou supuse politicului și au preferat să evite orice măsuri nepopulare înainte de congresul PNL.

„De fapt, dacă procedura birocratică de alocare a testelor pozitive pentru Municipiul București ar fi respectată și nu întârziată, incidența pe ultimele 14 zile ar fi deja peste 6 la mie nu mai departe de marți. Orice întârziere după ziua de marți nu va fi altceva decât fie un rezultat al neputinței instituționale, fie al unei comenzi politice. Ce este din nou groaznic de trist este că în timp ce spitalele sunt pline, toate instituțiile statului au fost din nou supuse politicului și au preferat să evite orice măsuri nepopulare înainte de congresul PNL, în detrimentul protejării copiilor și a școlii”, a mai scris Voiculescu pe rețeaua de socializare.

El le cere oamenilor să aibă grijă de sănătatea lor și de cea a copiilor lor, „indiferent de ce măsuri introduce sau amână din nou, în mod iresponsabil, guvernul! Toate spitalele - inclusiv cele pentru copii - sunt pline!”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este umilitor sa vezi aceasta persoana ca da interviuri in presa asta in conditiile in care SE STIE ce a facut....
8
2
De incompetent! Mai ai tupeul sa faci declaratii publice? Ia l pe Stelica al nostru si mergeti in Afghanistan, acolo este de voi, constipatilor intelectual ce sunteti!
8
1
cat de greu este sa poti intelege ce-ti explica profesorul ONLINE si lipsa de socializare a elevilor o sa-i individualizeze si mai mult, copiii astia or sa se inchida si mai mult in ei
5
1
suta la suta esti o rabla
9
3
Cand erai ministru nu te vedea nimeni. Dormeai. Munceau altii in locul tau. Acum cine te-a intrebat?
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369